Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Davalla el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb un total de 29 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2020 11:43:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Davalla el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb un total de 29 ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 pacients, 4 menys que fa quatre dies, i als de Calella 23 persones, 6 menys que al darrer recompte

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indica que, sumant els pacients COVID ingressats als seus centres de Blanes i Calella, hi ha un total de 29 persones, 10 menys que en l’anterior actualització de fa quatre dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 6 persones ingressades, quatre menys que en l’anterior actualització, i durant aquests dies hi ha hagut 5 altes i un ingrés.


Als centres que la corporació té a Calella hi ha 23 pacients ingressats, sis menys que en l’anterior actualització. D’aquest total, 8 persones són a l’hospital d’aguts, i 15 a l’àmbit sociosanitari. Aquests darrers són els casos que es van detectar farà tres setmanes, la majoria s’han mantingut asimptomàtics i romanen aïllats. Aquests darrers quatre dies s’han registrat als centres de Calella 2 nous ingressos, 7 altes i 1 defunció. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID actualment és de 18 persones, 9 menys que en l’anterior recompte.

Dades Regió Sanitària de Girona: 79 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 79 persones ingressades per COVID, 1 menys que fa dos dies, així com 21 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), quatre més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 14.223 persones, i han mort per aquesta malaltia 865 persones, 5 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha baixat lleugerament. Ara és del 184’72, mentre que en l’anterior actualització era del 193’94. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha davallat força en relació a fa dos dies: ara és del 145’35, quan en l’anterior actualització era del 237’47.Data de realització: 10/02/2020 | Data de la darrera actualització: 10/02/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300