Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua estable el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 26 ingressats, 3 menys que fa quatre dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2020 09:50:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua estable el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella amb 26 ingressats, 3 menys que fa quatre dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 pacients , i als de Calella 20 persones, 3 menys que al darrer recompte

Segons el darrer comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva actualment hi ha 26 pacients COVID COVID sumant el nombre d’ingressats als seus centres de Blanes i Calella, 3 menys que en l’anterior actualització de fa quatre dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 6 persones ingressades, igual que en l’anterior actualització, tot i que cal dir que respecte l’anterior recompte s’han produït 5 altes i 5 ingressos.


Als centres que la corporació té a Calella hi ha 20 pacients ingressats, tres menys que en l’anterior actualització. D’aquest total, 6 persones són a l’hospital d’aguts, i 14 a l’àmbit sociosanitari. Aquests darrers quatre dies s’han registrat als centres de Calella 2 nous ingressos, 4 altes i 1 defunció a l’hospital sociosanitari. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID actualment és de 19 persones, 1 més que en l’anterior recompte.

Dades Regió Sanitària de Girona: 72 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 72 persones ingressades per COVID, 7 menys que fa dos dies, així com 21 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), igual en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 14.939 persones, i han mort per aquesta malaltia 873 persones, 8 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha pujat lleugerament. Ara és del 190’81, mentre que en l’anterior actualització era del 184’72. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha tornat a pujar en relació a fa dos dies: ara és del 164’43, quan en l’anterior actualització era del 145’35.
Data de realització: 10/06/2020 | Data de la darrera actualització: 10/06/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300