Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella adopten un nou sistema per limitar l’accés i prevenir els possibles contagis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/12/2020 11:30:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaEls Hospitals de Blanes i Calella adopten un nou sistema per limitar l’accés i prevenir els possibles contagis

L’objectiu és que només accedeixi un acompayant per pacient ingressat a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització, sempre i quan no sigui sospitós ni positiu COVID

Des d’aquest passat dilluns els Hospitals de Blanes i Calella han posat en marxa un nou sistema de control mitjançant una targeta per assegurar que només accedeixen a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització un sol acompanyant per pacient ingressat. Aquest acompanyant estarà autoritzat sempre i quan no sigui sospitós o positiu per la COVID-19.


L’objectiu és garantir la seguretat dels pacients, així com facilitar les tasques assistencials dels professionals sanitaris. Això es vol aconseguir disminuint l’afluència de persones als centres que, al seu temps, redueix el risc de contagi. Des de finals del passat mes de juliol als dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja es van prendre mesures en aquest sentit, limitant a una persona el nombre d’acompanyants que podien entrar a visitar un pacient.


Ara s’ha posat en marxa aquest nou sistema amb targetes per garantir el compliment de la mesura impulsada a l’estiu. Per aconseguir-ne una, l’acompanyant ha d’adreçar-se al personal de seguretat situat al vestíbul controlant els accessos, coincidint amb els horaris establerts: de dilluns a divendres de 13 a 14 h i de 18 a 20 h, i els caps de setmana de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. En cas de voler fer una visita fora d’aquests horaris, cal tenir l’autorització del personal assistencial.


A la tarja identificativa hi figuren el número d’habitació i llit, i l’acompanyant l’ha de dur per ensenyar-la en cas que el personal sanitari li ho requereixi. Quan surtin de les visites, els acompanyants han de retornar la targeta al personal de seguretat, o bé deixar-les a les bústies habilitades al costat dels ascensors situats a les entrades principals dels hospitals. Les targetes estan plastificades, la qual cosa permet que es puguin netejar un cop les han tornat.Data de realització: 10/12/2020 | Data de la darrera actualització: 10/12/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300