Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes se suma al dol nacional pel 80è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2020 10:29:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXL’Ajuntament de Blanes se suma al dol nacional pel 80è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys

Durant tota la jornada d’aquest dijous 15 d’octubre les banderes onegen a mig pal a l’edifici de la corporació local, així com a les dependències municipals de la Policia Local

El govern català ha declarat un dia de dol a tot Catalunya, coincidint amb la data d’aquest dijous, 15 d’octubre. El motiu és per commemorar el 80è aniversari de l’afusellament del president de la Generalitat, Lluís Companys i Jover. L’Ajuntament de Blanes s’ha sumat a aquest reconeixement, de la mateixa manera que ho fan altres consistoris i administracions públiques.


Banderes onejant a mig pal aquest dijous 15 d'octubre
a l'Ajuntament de Blanes
Per aquest motiu, durant tota la jornada les banderes estan onejant a mig pal, tant al balcó principal de l’Ajuntament de Blanes com a les dependències municipals de la Policia Local de Blanes. D’aquesta manera, enguany la figura de Lluís Companys i Jover –l’únic president escollit democràticament que va morir executat- haurà estat reconeguda a Blanes en dues ocasions.


Cada any, amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Blanes organitza una Ofrena Floral davant el Monument a Lluís Companys que encapçala l’alcalde, Àngel Canosa, membres de la corporació local i dels cossos de seguretat que operen al municipi. L’ofrena es fa davant el monòlit que hi ha a tocar de la Plaça Catalunya, inaugurat precisament el 15 d’octubre de fa 37 anys, al 1983.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/15/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300