Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre acull dissabte la comèdia ‘Una Nit mooolt complicada’, amb l’actriu blanenca Maria Sola


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2020 01:11:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre acull dissabte la comèdia ‘Una Nit mooolt complicada’, amb l’actriu blanenca Maria Sola

Dirigida per Martí Peraferrer, l’obra la protagonitzen David Estany i Lulú Palomares, i parla de moments de ficció que són ben reals i realitats que poden semblar ficció

Aquest cap de setmana el Teatre de Blanes continua amb la programació professional d’aquest agitat darrer trimestre del 2020 amb una representació molt recomanable pels temps que corren. Es tracta de la tragicomèdia ‘Una Nit Mooolt Complicada’, que tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre a les 9 de la nit.


'Una Nit Moolt Complicada'
Des que es va reprendre la programació professional el passat 20 de setembre, les funcions que tenen lloc al Teatre de Blanes són amb el 50% del seu aforament. També se segueixen totes les mesures de seguretat COVID dictades pel govern català, i entren dins les excepcions que s’han inclòs a la darrera resolució del PROCICAT d’aquesta setmana, que entraran en vigor demà divendres.

L’actriu blanenca Maria Sola, en el paper de Kendra

Si la possibilitat de passar una estona distesa, gaudint de molt bon humor, ja és prou reclam per anar a veure l’obra, una altra raó que està fent que les entrades s’estiguin exhaurint és la presència de l’actriu blanenca Maria Sola. Incorpora el paper de la Kendra, una pitonissa que no sembla que ho sigui, que actua com una mena de veu de la consciència del protagonista de l’obra, en Víctor, que interpreta l’actor David Estany.


Maria Sola, a l'esquerra de la imatge
Lulú Palomares és la co-protagonista de ‘Una Nit Mooolt Complicada’, i fa el paper de la Raquel, una dona casada amb el cap d’en Víctor, un masclista groller i prepotent que abusa de la seva posició de poder. Per la seva banda, en Víctor –el ‘guaperas’ de l’obra- és un home de costums anacròniques que no té èxit amb les dones malgrat el seu atractiu físic. Encara és verge, i això li suposa que se’n riguin d’ell al seu entorn laboral. La resta de l’elenc el composen Elena Ballester, Susanna Bosch, Jordi Manyà i Pepe Vaquero.

Martí Peraferrer, director de l’obra

‘Una Nit Mooolt Complicada’ és una tragicomèdia que parla de moments de ficció que són ben reals, i moments de realitat que poden semblar ficció. Tracta sobre una cosa tan quotidiana com ara que els amics, coneguts i familiars s’entesten de vegades –massa sovint- en dirigir les vides dels demés, fent de consellers i conselleres que acaben complicant una situació que d’antuvi era prou senzilla.


Els actors protagonistes, Lulú Palomares i David Estany, amb Maria Sola
L’obra embolica l’espectador entre la ficció que mostra l’escena i la vida que es mostra entre bambolines, que resten a la vista del públic durant tota la representació i, com un making off, explicarà en clau d’humor ficció i realitat al mateix temps. Un entretingut exercici que s’encarrega de dirigir un altre actor del territori: l’actor, autor i director teatral gironí Martí Peraferrer.

És el responsable del prestigiós Festival Internacional de teatre amateur de Girona, el FITAG, i com actor professional ha treballat per a les principals companyies teatrals catalanes: les de Sílvia Munt, Pep Munné, Josep Maria Flotats, etc. Actualment assaja la nova obra de Josep Pere Peyró ‘La vida lluny dels poetes’ i està escrivint un nou text teatral. ‘El sol de les tres’.


Encara hi ha entrades a la venda, que es poden comprar presencialment una hora abans que comenci l’espectacle al mateix Teatre –és a dir: el proper dissabte a partir de les 8 del vespre-, així com telemàticament al portal https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/venda-dentrades.html.
Data de realització: 10/15/2020 | Data de la darrera actualització: 10/15/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300