Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 16 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2020 07:40:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, amb 16 persones ingressades

El risc de rebrot a Blanes ha continuat augmentant, i ara és de 399’88, després que fa dos dies era de 388’63

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha emès un comunicat en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris que mostra una continuïtat respecte la informació de fa dos dies. En l’actualitat, hi ha un total de 16 pacients ingressades per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, dues menys que en l’anterior.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 9 persones ingressades per COVID, una més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 3 nous ingressos i 4 altes de pacients. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 87pacients ingressats, 1 menys que fa dos dies, ja que també hi ha hagut 3 ingressos i 4 altes. Respecte al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID, ha passat a ser de 6 persones, 5 menys que fa dos dies.

Risc de Rebrot en augment a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 101 persones ingressades per COVID, 2 més que fa dos dies, així com 27 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), tres més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 16.757persones, i han mort per aquesta malaltia 885 persones, cinc més que en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 357’88, mentre que en l’anterior actualització era de 310’40. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot també continua pujant: ara és de 399’88, quan en l’anterior actualització era de 388’63.
Data de realització: 10/16/2020 | Data de la darrera actualització: 10/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300