Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes trasllada els mercats ambulants i anul·la la IV Fira de Tardor per complir la nova normativa COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2020 10:24:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes trasllada els mercats ambulants i anul·la la IV Fira de Tardor per complir la nova normativa COVID

També s’han ajornat, modificat o suspès diverses activitats previstes durant els propers dies, com ara concerts i actes institucionals de caràcter social

Aran que la Generalitat de Catalunya va avançar la seva intenció d’aplicar noves mesures per frenar els contagis de la pandèmia de COVID-19, el Gabinet Tècnic Assessor de l’Ajuntament de Blanes està treballant pel seu compliment. En aquest sentit, durant les darreres hores s’han mantingut diverses reunions per contemplar que tots els actes i activitats –tant les públiques com les privades- s’hi adapten.


Aquest divendres el Mercat de Fruites i Verdures ja
s'ha traslladat al Passeig de Mar
Això ha requerit que es facin diverses modificacions per permetre la seva continuïtat en alguns casos, i anul·lar-ho o ajornar-ho en d’altres. Una de les activitats a la via pública que ha calgut modificar són els Mercats No Sedentaris que se celebren al municipi. N’hi ha tres de principals que s’han hagut d’adaptar a la nova normativa que preveu la seva limitació a un 30% de capacitat.

Canvis al Mercat de la Fruita i Verdura, dels Teixits i La Plantera

Aquesta mesura no vol dir que s’hagin anul·lat parades: continuarà havent-hi les mateixes que fins ara, si bé el què s’ha alterat és l’espai on estan ubicats els mercats per permetre la seva instal·lació. Des d’aquest divendres el Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre ja s’ha traslladat al Passeig de Mar, igual que es va fer el passat mes de març durant la primera onada de la pandèmia.


Instal·lació senyalització a l'esplanada del pavelló
pels Mercats Ambulants de Dissabte i Dilluns al matí
Per la seva banda, tant el Mercat de La Plantera dels dissabtes al matí com el Mercat dels Teixits dels dilluns al matí es traslladaran provisionalment a una nova ubicació mentre s’allargui l’aplicació de la nova mesura. Tant un com l’altre ocuparan una part de l’esplanada del costat del pavelló, on també quedarà un espai reservat perquè puguin seguir estacionant vehicles, la zona més propera al mar.

La Policia Local ha instal·lat la senyalització i reserva d’espai

Aquest matí efectius de la Policia Local de Blanes estaven procedint a la instal·lació de la necessària senyalització per informar d’aquestes dues mesures. S’han posat senyals de trànsit i cartells on s’hi indica la ocupació i reserva d’espai que es fa de cara als dilluns i els dissabtes al matí –i fins primera hora de la tarda- amb motiu del trasllat dels dos mercats no sedentaris.


D’altra banda, aquest matí la majoria de Bars i Restaurants tenien les persianes baixades, tot i que cap a mig matí hagi tornat a sortir una nova informació que contradeia la prohibició. Caldrà doncs, com ja és habitual, continuar amatents a les resolucions i comunicats oficials en aquest i d’altres aspectes. Una altra cosa són els actes i activitats previstes pels propers dies: algunes s’han ajornat o anul·lat, i d’altres s’han modificat perquè puguin seguir fent-se.

IV Fira de Tardor del 30 d’octubre a l’1 de novembre anul·lada

Entre les que s’han hagut d’anul·lar destaca la que havia de ser IV Fira de Tardor de Blanes, programada del 30 d’octubre a l’1 de novembre. Hagués estat la primera fira que s’hagués celebrat a Blanes tant pel que fa a aquest 2020 com d’ençà que va esclatar la pandèmia, però finalment –igual que la Fira d’Atraccions i d’altres esdeveniments que s’havien de fer al llarg de l’any- també s’ha hagut d’anul·lar.

Altres esdeveniments que estaven a l’agenda d’activitats d’aquests propers dies anul·lats, ajornats o modificats són, per exemple, els dos concerts que havia programat per avui divendres i per diumenge el cantant Pau Riba al Casal de la Cooperativa. Igualment, s’ha anul·lat el concert del 24 d’octubre del grup MON. En aquests casos, s’han hagut de suspendre perquè s’allotjaven en un bar, que han hagut de suspendre la seva activitat.


Per contra, es manté la representació de la funció ‘Una Nit Moolt Complicada’ que es farà demà dissabte al Teatre, on s’hi segueixen contemplant totes les mesures COVID des que ha reprès la seva activitat pel que fa la programació professional. Des de llavors, l’aforament és del 50%, una mesura que no s’ha modificat des de setembre.
Data de realització: 10/16/2020 | Data de la darrera actualització: 10/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300