Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, apel·la a la responsabilitat de la ciutadania pel compliment de les noves mesures COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2020 03:47:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, apel·la a la responsabilitat de la ciutadania pel compliment de les noves mesures COVID

Aquest migdia ha enregistrat un vídeo, coincidint amb l’entrada en vigor de les últimes restriccions per frenar la propagació de la pandèmia

Coincidint amb la jornada d’avui divendres, en què han entrat en vigor les noves mesures dictades per la Generalitat de Catalunya per frenar el contagi de la COVID, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha emès un missatge adreçat a tota la ciutadania del municipi. L’ha fet arribar enregistrant un vídeo que s’ha difós a les xarxes socials a través dels comptes oficials de l’Ajuntament de Blanes.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant l'enregistrament
del vídeo
El batlle apel·la a la responsabilitat de tots els blanencs i blanenques perquè, més enllà que aquestes noves restriccions puguin agradar o no, hi donin compliment per contribuir entre tots i totes a poder aturar la proliferació dels contagis, que aquests darrers dies han augmentat perillosament. Àngel Canosa ha remarcat el què en anteriors ocasions ja havia demanat a la ciutadania: sumar esforços per aconseguir l’objectiu que tothom vol assolir: acabar amb la pandèmia.

En aquest sentit, ha explicat: “Més enllà de debatre l’oportunitat de les mesures, és moment de donar compliment a les mateixes. Fa mesos que vivim situacions que no ens agraden, i de ben segur que la manera de posar una data per acabar amb aquesta pandèmia és donar compliment a totes les mesures És moment, sense fissures, d’entrar a donar compliment a tot allò que només ens correspon a nosaltres”. Per últim, ha demanat a tothom: “Un cop més, és moment d’apel·lar a la responsabilitat de tota la gent de Blanes, de seguir endavant i d’aquesta manera, units, ens en sortirem”.

Aquest ha estat l’11è missatge en vídeo que ha enregistrat l’alcalde de Blanes des que va començar la pandèmia per la COVID-19, el passat mes de març. L’últim va ser al juliol, quan es van suspendre els actes de la Festa Major de Santa Anna i la Fira d’Atraccions per l’empitjorament puntual que es va registrar llavors respecte els contagis del virus.

https://www.youtube.com/watch?v=3GyjdIZOrKw

Data de realització: 10/16/2020 | Data de la darrera actualització: 10/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300