Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tanca l’ús de les pistes esportives amb accés obert per les noves restriccions COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/18/2020 11:08:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes tanca l’ús de les pistes esportives amb accés obert per les noves restriccions COVID

Personal de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de fer-ho als cinc espais que hi ha arreu de la vila

L’Ajuntament de Blanes continua implementant totes les mesures necessàries en compliment de les noves mesures per frenar els contagis de la pandèmia de COVID-19 publicades al DOGC fa dos dies. Una d’elles ha estat tancar la utilització de les pistes esportives amb accés obert que hi ha arreu del municipi.


Personal de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat d’encintar l’accés a les pistes, així com a barrar la utilització dels elements que en formen part per indicar la seva prohibició. Demà dilluns es completarà l’acció instal·lant-hi cartells informatius per donar a conèixer la ciutadania el motiu d’haver barrat el pas als equipaments públics.


Les pistes esportives d’accés obert que hi ha a Blanes estan situades a Mas Moixa, Mas Florit, al costat de l’Avinguda Europa i al Racó d’en Portas, al costat de la Biblioteca Comarcal. També s’ha encintat el parc per practicar patinatge i skate. La resta de pistes esportives públiques a l’aire lliure ja estan dotades d’un tancament, com per exemple la de Mas Enlaire.


Les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia també inclouen altres consideracions que s’estan implementant en diversos aspectes de l’activitat social i econòmica. En aquest darrer sentit, la propera acció tindrà lloc demà dilluns, amb el trasllat del Mercat dels Teixits a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports.Data de realització: 10/18/2020 | Data de la darrera actualització: 10/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300