Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El comerç de Blanes centre col·labora amb l’AECC amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/20/2020 10:15:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El comerç de Blanes centre col·labora amb l’AECC amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

Durant tota aquesta setmana una 40ena d’establiments vénen material de marxandatge de l’Associació Catalunya Contra el Càncer i han decorat els aparadors de color rosa

Realment aquest 2020 el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama s’està vivint a Blanes d’una manera més intensa que mai. A banda de les dues iniciatives que han dut a terme Oncolliga Blanes i l’Àrea de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes conjuntament amb Ecovidrio, el comerç de Blanes Centre ha sumat esforços amb l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) per contribuir també a la lluita contra aquesta malaltia.


Una quarantena d’establiments de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) col·labora amb l’AECC de Blanes amb dues principals accions que tindran lloc durant tota aquesta setmana, fins dissabte vinent. D’una banda, tenen els aparadors decorats amb el color rosa, que simbolitza a nivell internacional la lluita contra el càncer de mama. D’altra banda, a l’interior d’aquests comerços, s’hi pot comprar el marxandatge de la campanya de lluita contra el càncer de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

Campanya ‘Treu Pit per Elles’

Es tracta del material que s’acostumaven a trobar a les taules informatives que muntaven les voluntaris i voluntàries de l’AECC de Blanes, unes parades que aquest any, en l’actual context de la COVID-19, no ha estat possible organitzar. La campanya d’aquest 2020 amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama que es commemora el 19 d’octubre s’ha organitzat amb el lema ‘Treu Pit Per Elles’, en relació a una informació prou contundent.


Cada 15 segons una dona en el món és diagnosticada de càncer de mama, i per tant és important seguir redoblant esforços tant per la investigació com pel tractament i atenció a totes aquestes dones. Es tracta que, fent una petita aportació comprant algun del material de marxandatge, contribuïm a poder canviar la seva realitat.


Els establiments que col·laboren en la campanya són: Llenceria Raval, Can Queldra, Jo També, Can Jubany, Esports Perpiñà, Sweet Things, Xaloc Perfumeria, D’Espart, D Dona, Pesca Salada Paquita, Biscuter, Dakota Urban, Dakota Sports, Dolors Íntim, Joieria Maresma, Magda G, Inusual, Coco Beauty, Farmàcia Oms, Divine, Carnisseria Can Josep, Daina Wear, Bosch Ortopèdics, Shoopins, Metròpolis, Verdures Montells, Can Borràs, Alemany, Liberty, Farmàcia Sureda, Melicotó, Galeria d’Art l’Arcada, Sabateria Sagrera, Nutt Store, Atleet, Llibreria Llibresca, Cave Canem, Joieria Puidemont, Llenceria Cachito, El Tall i La Casa Groga.
Data de realització: 10/20/2020 | Data de la darrera actualització: 10/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300