Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El veterà clown Jordi del Río presenta diumenge al Teatre de Blanes l’espectacle infantil ‘Clic!’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2020 05:22:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El veterà clown Jordi del Río presenta diumenge al Teatre de Blanes l’espectacle infantil ‘Clic!’

Rialles Blanes ha programat la funció a la seva hora habitual, 2/4 de 6 de la tarda, amb entrades a la venda online i presencialment divendres i diumenge a la tarda

Diumenge vinent, 25 d’octubre, el Teatre de Blanes acull una nova sessió dels espectacles infantils que programa Rialles Blanes, en aquesta ocasió amb teatre còmic. El veterà clown Jordi del Río presenta ‘Clic!’, tot un recorregut per la vida del protagonista, des que és un fetus al ventre de la seva mare fins que ell mateix esdevé pare del seu propi fill.


Jordi del Río en una imatge de l'espectacle 'Clic!'
És, per tant, un cicle de la vida, on els espectadors veuran com neix un nou ésser humà, descobriran com és el seu món, pujaran als cavallets i faran tota mena de classes extraescolars. Compartiran aventures amb els millors amics, s’enamoraran i acabaran sent pares d’un simpàtic nadó. En definitiva, un espectacle d’humor per a tots els públics, que podrà gaudir gent de totes les edats.

Jordi del Río, un veterà clown al servei de la imaginació i l’humor

Un dels ingredients qualitatius de ‘Clic!’ és la seva banda sonora molt acurada, que amaneix un fil argumental on l’humor és la peça fonamental perquè petits i grans passin una estona entretinguda. Amb més de 20 anys d’experiència actuant i creant companyies com Telatru, Setrill-Telatru, Marcel Gros o bé la Companyia Chapertons, Jordi del Río conrea el teatre d’humor, la pantomima i el clown,


Ara que ha emprès un nou camí en solitari, Jordi del Río obre les portes del seu particular món per crear un espectacle on l’humor, la imaginació i el joc amb el públic són la base per lligar l’entretinguda història que explica. ‘Clic!’ es representarà al Teatre de Blanes aquest diumenge a la seva hora habitual, 2/4 de 6 de la tarda.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada telemàticament a través del portal https://www.entrapolis.com/entrades/clic-jordi-del-rio o bé presencialment a la taquilla del Teatre de Blanes la tarda d’aquest divendres 23 d’octubre, des de 2/4 de 6 fins les 7, o bé el mateix diumenge, una hora abans que comenci l’espectacle, és a dir: a 2/4 de 5.


Una família comprant entrades a la Taquilla del Teatre de Blanes
Hi ha descomptes i abonaments en dues modalitats. Per la tria de tres espectacles diferents de ‘Rialles’, enlloc de pagar 7 € per cada entrada –és a dir: 21 € per les tres entrades-, el preu total és de 18 €. L’altra modalitat és per a famílies nombroses, i en aquest cas el preu de l’entrada és de 6 € cadascuna. En aquest darrer cas les entrades només són disponibles de compra en taquilla.
Data de realització: 10/23/2020 | Data de la darrera actualització: 10/23/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300