Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen augmentant els pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 42 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2020 08:06:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen augmentant els pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 42 persones ingressades

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients, 3 més que fa tres dies, i 27 als centres de Calella: 21 a l’hospital i 6 al sociosanitari

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra que continua havent-hi un augment en relació a fa tres dies. En l’actualitat, hi ha un total de 42 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 12 més que en l’última informació.

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 15 persones ingressades per COVID, tres més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 5 nous ingressos i 2 altes de pacients. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients: 21 estan ingressats a l’hospital i 6 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’hi ha registrat 12 ingressos, 2 altes i la defunció d’un pacient pal·liatiu que va resultar ser positiu.


En relació al seguiment del brot detectat aquesta setmana a la unitat de mitjana estada polivalent de Calella, s’ha informat que arran dels 9 primers casos, se n’han detectat 9 més. Hi ha un total de 18 pacients positius, la majoria dels quals s’han traslladat a la primera planta de medicina interna habilitada per tractar casos COVID-19, i també s’ha sectoritzat la planta de mitjana estada.

El Risc de Rebrot torna a pujar a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 168 persones ingressades per COVID, 22 més que fa cinc dies, així com 33 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), quatre més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 19.473 persones, i han mort per aquesta malaltia 893 persones, tres més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 657’55, mentre que en l’anterior actualització era de 438’69. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, igual que a la població de Blanes, on el risc de rebrot ha tornat a pujar sensiblement: ara és de 332’87, quan en l’anterior actualització era de 242’12
Data de realització: 10/23/2020 | Data de la darrera actualització: 10/23/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300