Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté pràcticament in fraganti l’autor d’una agressió amb arma blanca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2020 01:52:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté pràcticament in fraganti l’autor d’una agressió amb arma blanca

La detenció es va produir després d’una breu persecució a peu, i es va comptar amb el suport dels Mossos d’Esquadra i el SEM

La ràpida actuació de la Policia Local de Blanes va permetre ahir al vespre poder detenir pràcticament in fraganti l’autor d’una agressió amb arma blanca que s’havia produït feia escassos minuts, i atendre en primers auxilis la víctima per salvar-li la vida. El detingut va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, que s’estan fent càrrec de la investigació, i el ferit va ser traslladat a l’Hospital de Can Ruti per una ambulància del SEM, sense que hagi transcendit quin és el seu estat.


Imatge d'Arxiu: Policia Local de Blanes en un control de carretera
Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les 8 del vespre d’aquest passat dijous, quan un agent de la Policia Local que estava realitzant un servei de seguretat ciutadana va veure un home que circulava amb una motocicleta per la Carretera de Blanes a Tordera, amb símptomes de no trobar-se gaire bé. Quan el Policia Local s’hi va acostar, va observar que el conductor de la moto perdia sang de manera abundant, i que duia a una de les mans un pal metàl·lic doblegat.

Assistència de la víctima per la Policia Local

L’agent va assistir la víctima –un veí de Blanes de 39 anys- pressionant al costat esquerra on presentava una ferida, i també va comprovar que, per l’aspecte de la mateixa, podia tractar-se d’un pneumotòrax. La víctima tenia dificultats tant per respirar com per parlar, però va poder explicar al policia que l’havien ferit amb una arma blanca durant una baralla, aportant la descripció de la persona que ho havia fet.


Imatge d'Arxiu: Prefectura Policia Local i Protecció Civil Blanes
Immediatament, les unitats de la Policia Local de Blanes que ja havien acudit al lloc dels fets avisats pel seu company, van desplegar-se per la zona, enxampant-hi molt a prop una persona que responia a les característiques de l’agressor. Després d’una breu persecució a peu, van poder enxampar-lo i reduir-lo. Els agents de la Policia Local van comprovar que el detingut responia a la descripció de la víctima i, a més a més, va corroborar que s’havia barallat amb un altre home.

Localitzada l’arma utilitzada per a l’agressió

Mentrestant, al lloc on s’estava atenent al ferit, ja havien arribat diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, així com una ambulància del SEM per assistir la víctima i traslladar-la posteriorment a l’Hospital de Can Ruti. Sis agents de la Policia Local de Blanes i diverses unitats dels Mossos d’Esquadra es van desplegar per la zona a la recerca de l’arma blanca que s’havia utilitzat per a l’agressió.


Finalment, l’arma es va localitzar en uns matolls, encara amb restes de sang, i va quedar custodiada per agents de la Policia Científica dels Mossos. El detingut, un home de 41 anys i veí de Blanes, s’espera que passi a disposició judicial avui divendres.Data de realització: 10/23/2020 | Data de la darrera actualització: 10/23/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300