Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueixen creixent els pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 50 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/27/2020 08:27:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segueixen creixent els pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 50 persones ingressades

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 1 més que fa quatre dies, i 34 als centres de Calella: 21 a l’hospital i 13 al sociosanitari

El comunicat fer públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra que continua havent-hi un augment en relació a fa quatre dies. En l’actualitat, hi ha un total de 50 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 8 més que en l’última informació. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 22 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades per COVID, una més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 5 nous ingressos i 4 altes de pacients. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 34 pacients: 21 estan ingressats a l’hospital i 13 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte a Calella hi ha hagut 9 ingressos, 2 altes i 3 defuncions, que corresponen a pacients de l’àmbit sociosanitari.

El Risc de Rebrot es dispara a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 205 persones ingressades per COVID, 37 més que fa cinc dies, així com 46 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), 13 més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 22.118 persones, i han mort per aquesta malaltia 897 persones, quatre més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua disparant-se a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 1.002, mentre que en l’anterior actualització era de 657’55,. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, igual que a la població de Blanes, on el risc de rebrot ha tornat a pujar sensiblement: ara és de 842, quan en l’anterior actualització era de 332’87
Data de realització: 10/27/2020 | Data de la darrera actualització: 10/30/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300