Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella incrementen mesures per fer front a la 2a onada de la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2020 05:18:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaEls Hospitals de Blanes i Calella incrementen mesures per fer front a la 2a onada de la COVID-19

S’han prioritzat els processos oncològics i tota l’activitat urgent, i s’ha reduït l’activitat quirúrgica no urgent

L’Hospital Comarcal de Blanes i els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva de Calella han incrementat les mesures per poder fer front a la segona onada de pacients amb coronavirus, després de l’augment progressiu d’ingressos que s’han detectat els darrers dies. L’objectiu és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la COVID-19 que ho requereixin.


Els quiròfans han reduït l'activitat no urgent
Tant a l’hospital de Blanes amb al de Calella s’ha reduït l’activitat quirúrgica no urgent. Per això, s’han prioritzat els processos oncològics i en general tota l’activitat no demorable urgent. A Blanes es mantenen els quatre quiròfans oberts, però només s’hi farà cirurgia que no requereixi ingrés, així com l’atenció urgent. Val a dir que a Blanes s’hi fa activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella s’ha suspès l’activitat en un dels cinc quiròfans.

D’altra banda, es mantenen les restriccions de visites a un sol acompanyant per pacient a les plantes d’hospitalització, sempre que no sigui positiu o hi hagi sospita, i continuen els controls d’accés a les entrades dels centres hospitalaris.Data de realització: 10/29/2020 | Data de la darrera actualització: 10/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300