Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, dóna negatiu a la prova PCR per coronavirus


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2020 11:01:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, dóna negatiu a la prova PCR per coronavirus

El batlle ha agraït les mostres de suport rebudes durant tots aquests dies, i s’incorporarà de nou a l’Ajuntament la setmana vinent, després que acabi de passar la quarantena prescrita

Aquest matí de divendres l’alcalde de Blanes ha conegut el resultat negatiu que ha donat a la prova PCR per determinar la presència de COVID-19, que se li va fer el passat dimarts. Àngel Canosa va començar dilluns un confinament a casa seva com a mesura preventiva. Així ho va determinar el Departament de Salut després que el batlle havia tingut contacte amb una persona amb qui va participar en una reunió de treball, i que va donar positiu en coronavirus a la respectiva prova PCR.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, en el missatge institucional
del passat 16 d'octubre, amb motiu del primer paquet de mesures per aturar la COVID
L’alcalde de Blanes ha agraït les nombroses mostres de suport que ha rebut durant aquests darrers dies, i també ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania a no abaixar la guàrdia: “Ens hem de mantenir ferms i constants en la lluita contra aquest virus. Extremem les precaucions, cuideu-vos i cuidem-nos els uns als altres. Només si treballem junts aconseguirem sortir-nos-en. Superar aquesta pandèmia també depèn de tots i totes nosaltres”.

Àngel Canosa va anunciar dilluns que començava un confinament preventiu a l’espera de fer-se una prova PCR. Va anul·lar l’agenda d’activitats púbiques, i des de llavors ha continuat en plena activitat, treballant des de casa durant tots aquests dies. Precisament ahir dijous va encapçalar el Ple Municipal del mes d’octubre des del seu domicili, trencant obligatòriament el costum que ha tingut des que es van començar a fer els plens telemàtics, en què ha estat seguint les sessions des de la Sala de Plens.

La setmana vinent està previst que pugui tornar a incorporar-se a l’Ajuntament de Blanes, després que hagi acabat de passar la quarantena prescrita. Durant tots aquests dies l’alcalde ha explicat que s’ha trobat bé i no ha presentat cap símptoma que fes indicar que havia contret la malaltia, extrem que finalment ha confirmat la prova analítica.
Data de realització: 10/30/2020 | Data de la darrera actualització: 10/30/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300