Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua augmentant el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i als centres de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2020 08:42:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua augmentant el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes i als centres de Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 pacients, 5 més que fa tres dies, i 39 als centres de Calella: 21 a l’hospital i 18 al sociosanitari

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra que continua havent-hi un augment en relació a fa tres dies. En l’actualitat, hi ha 60 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 10 més que al darrer comunicat. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 23 persones, i 15 estan en confinament per contacte estret amb positius.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 21 persones ingressades per COVID, 5 més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 11 nous ingressos i 8 altes de pacients. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 39 pacients: 21 estan ingressats a l’hospital i 18 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte a l’Hospital de Calella hi ha hagut 13 ingressos i 8 altes.

Per la seva banda, a l’Hospital Sociosanitari de Calella no s’ha detectat cap nou cas relacionat amb el brot de mitjans d’octubre a la planta de mitjana estada. Respecte l’anterior recompte, hi havia 13 pacients i ara n’hi ha 18, ja que a 5 d’ells se’ls ha traslladat de la planta de medicina interna on estaven hospitalitzats a la planta sociosanitària.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 248 persones ingressades per COVID, 43 més que fa cinc dies, així com 53 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), 7 més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 24.047 persones, i han mort per aquesta malaltia 916 persones, 19 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una lleugera davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 977, mentre que en l’anterior actualització era de 1002. Blanes també continua a la zona alta pel risc de rebrot, havent augmentat a 877, quan en l’anterior actualització era de 842.Data de realització: 10/30/2020 | Data de la darrera actualització: 10/30/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300