Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tanca el Teatre, la Ciutat Esportiva i la Biblioteca, on només funciona el préstec, i aplica les noves mesures COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2020 01:57:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes tanca el Teatre, la Ciutat Esportiva i la Biblioteca, on només funciona el préstec, i aplica les noves mesures COVID

La Policia Local de Blanes, vetlla des d’avui pel tancament perimetral de cap de setmana, i continua controlant el compliment del confinament nocturn

Com cada divendres, el Gabinet Tècnic Assessor de l’Ajuntament de Blanes s’ha reunit avui al matí per implementar les noves mesures per frenar el contagi de la COVID-19 en vigor des d’avui mateix. Fruit d’aquesta trobada, s’han repassat tots els actes i activitats –tant les públiques com les privades- previstes durant els propers 15 dies per permetre la seva continuïtat en alguns casos, i anul·lar-les o ajornar-les en d’altres.


Controls Policia Local durant la primera onada de la pandèmia
Des d’aquest mateix divendres, en què han entrat en vigor les noves mesures, la Policia Local de Blanes està especialment amatent al tancament perimetral del municipi, mentre continua controlant el compliment del confinament nocturn des del passat cap de setmana. Es tracta de controls a peu de carretera i al nucli urbà, a l’estil dels que ja es van haver d’estar fent durant la primavera passada en la primera onada de la COVID.


Amb tot, també es tenen en compte les excepcionalitats marcades pel mateix govern català que permet la mobilitat per vetllar als difunts als cementiris, amb motiu de la Festa de Tots Sants. Precisament val a dir que l’Ajuntament de Blanes ha implementat tota una sèrie de mesures específiques al Cementiri Municipal per regular amb les adequades mesures COVID el previsible augment d’afluència de persones per visitar als seus difunts.

Teatre de Blanes tancat i Sales d’Exposicions obertes

En seguiment de les noves mesures, el Teatre de Blanes ha tancat la seva activitat, i això obliga a suspendre l’espectacle de titelles organitzat per Rialles, que s’havia de fer el diumenge 8 de novembre, ‘Hamelí’, de la companyia Xip Xap. Per contra, el monòleg ‘Tinder Sorpresa’, d’Andreu Casanova, programat pel diumenge 29 de novembre, de moment segueix sense haver de suspendre, sempre i quan les mesures no s’allarguin una quinzena més.


Suspès l'Espectacle Infantil 'Hamelí' de Rialles,
que havia de fer-se al Teatre de Blanes el diumenge 8 de novembre
Per la seva banda, les dues sales d’exposicions municipals romandran obertes, ja que la nova mesura així ho permet, i tan sols redueix l’aforament al 33%. Així, d’una banda es podran seguir visitant les dues mostres de Casa Saladrigas ‘La forma del pensament’, de Judit Escayola; i ‘Everybody Needs Good Neighbours’, d’Arnau Blanch. D’altra banda, també continuarà oberta l’exposició de l’Associació de Dones Artesanes, ‘Mandales per la Pau’, a la sala García-Tornel.

Biblioteca Comarcal: només funciona el servei de préstec

A la Biblioteca Comarcal s’han suspès totes les activitats presencials programades durant els propers 15 dies, i només continuarà funcionant el Servei de Préstec. Ho farà de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16’30 a 20’30 h, així com els dissabtes al matí de 10 a 14 h. S’ha de fer mitjançant Cita Prèvia a través del telèfon 972 358 033 o al correu biblioteca@blanes.cat


La Biblioteca Comarcal de Blanes, només oberta pel Servei de Préstec
Per a la devolució de documents es pot fer a través de la bústia que hi ha a l’exterior de la Biblioteca Comarcal, o bé presencialment, i en aquest cas també cal demanar cita prèvia. Durant aquests dies hi ha diverses activitats virtuals que es poden seguir online, i que es poden consultar a la web www.blanes.cat/biblioteca

Ciutat Esportiva Blanes i camps de futbol tancats

On en canvi el tancament ha estat total, ha estat en l’àmbit esportiu. Es tracta de la Ciutat Esportiva Blanes, així com dels camps de futbol municipals i a la resta d’instal·lacions esportives municipals, que des d’aquest divendres han tancat portes, sense possibilitat que s’hi pugui fer cap tipus d’activitat. Les noves mesures publicades a mitjans d’aquest mes ja van obligar a aturar les competicions, però havien continuat els entrenaments, sempre sota estrictes mesures de prevenció COVID.
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/30/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300