Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

A Blanes ja s’han fet prop de 3.000 vacunacions contra la grip en la Campanya Massiva per descartar la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2020 10:02:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

A Blanes ja s’han fet prop de 3.000 vacunacions contra la grip en la Campanya Massiva per descartar la COVID

La campanya conjunta de l’Equip d’Atenció Primària i l’Ajuntament de Blanes continuarà la setmana vinent i finalitzarà el 10 de novembre

Per segona setmana consecutiva, a Blanes s’han tornat a superar les expectatives que hi ha respecte el nombre de vacunacions contra la grip. Es tracta de la campanya massiva que s’ha organitzat per primera vegada de manera conjunta amb l’Equip d’Atenció Primària dels ambulatoris i l’Ajuntament de Blanes.


Vacunacions al Casal Cívic de Can Borell, dimarts i dimecres passats
Durant la passada setmana un total de 1.385 persones s’han adreçat als diferents locals on s’ha anat ubicant l’acció sanitària que té l’objectiu d’ajudar a descartar la COVID, per la similitud dels símptomes que tenen les dues malalties. Del 26 d’octubre al 30 d¡octubre s’ha acollit al Casal Juvenil de Ca la Guidó, al Casal Cívic de Can Borell i a l’Oficina de Participació Ciutadana del Carrer Ample.

Dia VacunacióLocalNº Vacunacions
Dilluns 26 OctubreCasal Juvenil Ca la Guidó
334
Dimarts 27 OctubreCasal Cívic Can Borell
371
Dimecres 28 OctubreCasal Cívic Can Borell
174
Dijous 29 OctubreOficina Participació Ciutadana
315
Divendres 30 OctubreOficina Participació Ciutadana
191
Total
1.385

D’aquesta manera, si sumem aquest nombre al total de vacunacions que es van estar fent durant la primera setmana, el nombre total de persones que fins ara s’han acollit a aquesta campanya és de gairebé tres-mil persones, més concretament: 2.830. Aquest nombre de persones es refereix només a la campanya que s’ha organitzat aquests dies. No inclou tots els qui s’estan vacunant a l’ambulatori o formant part d’altres experiències amb determinats col·lectius.


Vacunacions a l'Oficina de Participació Ciutadana del Carrer Ample, dijous i divendres
Una de les principals temences de la ciutadania és quedar-se sense poder-se vacunar, una circumstància que l’Equip d’Atenció Primària dels ambulatoris té molt ben controlada i no es cansa de repetir: hi haurà vacunes per a tothom, i per això no cal patir. Precisament perquè tothom pugui vacunar-se s’ha dissenyat una Campanya de Vacunació contra la Grip que sigui especialment intensiva i efectiva, que arribi al màxim nombre de persones possible.

Vacunacions arreu dels barris de Blanes fins al 10 de Novembre

Des de fa setmanes es va preparar una logística que farà possible vacunar arreu dels barris, sense necessitat d’haver d’anar al seu ambulatori de referència: hi haurà hagut 8 locals que han acollit l’acció sanitària. La campanya intensiva va començar el 19 d’octubre i s’allargarà fins al 10 de novembre, i abasta tots els barris de Blanes aplegats a través de diversos locals que estan actuant com a centre de referència.


Cal dir que qualsevol veí del municipi pot anar al local que vulgui, independentment que resideixi o no en aquella zona de referència en concret, i demanar cita prèvia a www.gencat.cat/ics/usuaris, tot i que s’intentarà vacunar a tothom qui vingui al lloc, dia i hora organitzats per fer la vacunació.

Setmana del 26 al 30 de novembre i dies successius

Dilluns vinent, 2 de novembre, les vacunacions es continuaran, en aquest cas al Local Social de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de setembre. Els dies i locals on es continuaran fent les vacunacions intensives contra la grip són els següents :

Locals i Barris d’Influència
Dies
Horari
Local AVV Mas Enlaire: Mas Enlaire, La Pedrera i Mont-FerrantDilluns 2 Novembre

Dimarts 3 Novembre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Oficina Participació Ciutadana C/Ample: Raval, S’Auguer, Sa Massaneda, Dintre Vila, Sa Carbonera i PortDimecres 4 Novembre9’30-13’30 i 16-17’30 h
Teatre d’Els Pins: Racó d’En Portas, Els Pins i La PlanteraDijous 5 Novembre9’30-13’30 i 16-17’30 h
Casa de la Cultura: Control-Horta La Perla, Quatre Vents, Can Borell i Mas MoixaDivendres 6 Novembre9’30-13’30 i 16-17’30 h
Teatre d’Els Pins: Racó d’En Portas, Els Pins i La PlanteraDilluns 9 Novembre9’30-13’30 i 16-17’30 h
Centre Juvenil Parròquia Ca la Guidó: Ca la Guidó, Mas Florit, Mas Cremat i Puig de la DonaDimarts 10 Novembre9’30-13’30 i 16-17’30 h
Data de realització: 10/31/2020 | Data de la darrera actualització: 10/31/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300