Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Institut Serrallarga de Blanes acull el projecte ‘Artistes a l’Aula’, del Consell Comarcal de la Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2020 11:11:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CONSELL COMARCAL DE LA SELVAL’Institut Serrallarga de Blanes acull el projecte ‘Artistes a l’Aula’, del Consell Comarcal de la Selva

Són sessions en directe gratuïtes adreçades a centres de secundària, i també es faran als instituts d’Anglès i Amer

“Artistes a l'Aula” és un nou programa creat pel Consell Comarcal de la Selva per incentivar i apropar les arts escèniques entre els joves de la comarca. Enguany es fa la segona edició del projecte ''Artistes a l'aula'', que vincula professionals de les arts escèniques i la música de la Selva amb alumnes de 4rt d'ESO i batxillerat artístic. Aquesta iniciativa permet que artistes de diferents disciplines escèniques i de la música comparteixin una hora en directe amb joves dels centres de secundària de la comarca de la Selva.


Amb la proposta d'enguany, l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’Institut Serrallarga de Blanes i l’Institut Castell d’Estela d’Amer, així com l'alumnat de 4rt d'ESO de l'institut Rafael Campalans d'Anglès tindran l'oportunitat de conèixer en primera persona la feina i el procés de creació d'actors, ballarins i professionals del circ. Els artistes explicaran la seva trajectòria i experiència professional per tal de donar coneixement, estímuls i relacions envers les arts.

El projecte es realitza amb artistes que formen part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2020 amb la finalitat de donar a conèixer els artistes i les companyies de la comarca. L'actor Fel Faixedas d'Arbúcies, la companyia de dansa Moviments de Maçanet de la Seva i el professional en l'àmbit del circ Andreu Casadellà d'Anglès, impartiran un taller a l'aula per acostar la seva professió als estudiants.

El projecte "Artistes a l'aula" és un programa original de la Fundació Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta que es va impulsar l'any passat a la Selva, per primera vegada fora de Girona i Salt. SelvaCultura vol donar continuïtat a aquesta línia de treball que vincula arts i formació adaptant el format del projecte "Artistes a l'Aula" a les característiques del teixit cultural-creatiu del territori amb la vinculació de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva i alumnes dels centres d'educació secundària.Data de realització: 10/31/2020 | Data de la darrera actualització: 10/31/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300