Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes i Bombers intervenen en l’extinció de dos petits incendis en zones verdes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/22/2020 11:16:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local de Blanes i Bombers intervenen en l’extinció de dos petits incendis en zones verdes

El passat dissabte els dos cossos van haver d’intervenir en l’extinció de dos incendis de poca consideració: un als afores del municipi i l’altre al centre de la vila

Durant la jornada d’aquest passat dissabte efectius de la Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir en l’extinció de dos petits incendis de poca consideració, tots dos en sengles zones verdes del municipi. La ràpida actuació dels dos cossos d’emergències va permetre extingir-los sense més conseqüències, i sense que s’hagin hagut de lamentar danys personals.


El primer foc va tenir lloc quan eren pels volts de dos quarts d’una del migdia. La veïna d’una casa situada als afores del municipi, a tocar del barri de Ca la Guidó, va trucar la Policia Local de Blanes explicant que estava veient com havien encès foc a la finca del seu costat. Al estar situats tots dos immobles en zona forestal, la dona tenia por que l’incendi es pogués descontrolar, i afectés la zona boscosa que hi ha als voltants.


Immediatament, s’hi va personar una patrulla de la Policia Local de Blanes, que va iniciar les tasques d’extinció mentre paral·lelament van alertar sobre l’emergència als Bombers de la Generalitat i a la resta de patrulles. El foc es va poder apagar en pocs minuts, desmuntant-se l’operatiu a ¾ de 2 de la tarda, i en la seva extinció van participar tres patrulles de la Policia Local i 1 camió de Bombers.


La segona intervenció dels dos cossos va tenir lloc ahir a la tarda. Diversos veïns del barri de Sa Carbonera, al centre de la vila, van trucar la Policia Local de Blanes informant que hi havia un petit incendi en una zona verda que hi ha a la part baixa de la muntanya de Sant Joan. Immediatament s’hi van personar diverses patrulles del cos municipal, així com un camió de Bombers.


El foc, que estava cremant una zona vegetal situada entre els Carrer Esperança i Vidal i Barraquer, també es va poder tenir controlat i extingit en pocs minuts, sense més conseqüències, novament sense que cap persona resultés ferida. A diferència de la intervenció del migdia, per facilitar les tasques d’extinció, la Policia Local de Blanes va haver de tallar l’accés dels vials de circulació durant un breu període de temps.
Data de realització: 11/22/2020 | Data de la darrera actualització: 11/22/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300