Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra dimecres el darrer ple de l’any, que inclou l’aprovació definitiva dels Pressupostos 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2020 03:18:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra dimecres el darrer ple de l’any, que inclou l’aprovació definitiva dels Pressupostos 2021

La sessió plenària també tractarà un nou pas endavant per a la redacció del Pla de Mobilitat Sostenible de la ciutat

Aquest dimecres 30 de desembre l’Ajuntament de Blanes ha convocat el que serà el darrer ple municipal d’aquest any 2020, que inclou un total de 7 punts a l’ordre del dia. Un dels més destacats serà l’aprovació definitiva dels Pressupostos Municipals 2021, que han d’entrar en vigor divendres vinent, 1 de gener del nou any, quantificats en 52’198 M€, després que l’aprovació inicial es va fer al ple del 26 de novembre.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, al Ple Municipal del passat 26 de novembre
Una altra de les qüestions remarcables serà donar un nou pas per al Pla de Mobilitat Sostenible de Blanes, la redacció del qual es va adjudicar l’agost passat, amb un termini d’execució de 20 mesos, és a dir: durant el primer semestre del 2022. Per això, fins que no es pugui fer l’adjudicació d’una nova concessió de transport col·lectiu d’acord amb el Pla de Mobilitat, és necessari fer una pròrroga amb l’actual empresa que dóna el servei, com a màxim fins al 31 de desembre del 2022.


Altres temes que es tractaran al ple d’aquest dimecres seran la renovació dels membres del Consell Municipal d’Esports 2020, una modificació dels Pressupostos Municipals actualment vigents, així com un únic canvi respecte al nomenament dels representants de l’Ajuntament als òrgans col·legiats durant el present mandat. Per últim, com és habitual a totes les sessions ordinàries, el darrer punt serà el dels Precs i Preguntes.

El Ple Municipal d’aquest desembre se celebrarà telemàticament el dimecres dia 30 al punt de les 7 del vespre, i es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebbok de l’Ajuntament de Blanes, així com per Ràdio Blanes.
Data de realització: 12/29/2020 | Data de la darrera actualització: 12/29/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300