Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ambaixador dels Reis d’Orient visita d’incògnit Blanes per preparar el Campament Reial de la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/01/2021 09:28:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ambaixador dels Reis d’Orient visita d’incògnit Blanes per preparar el Campament Reial de la Ciutat Esportiva

Policia Local i Protecció Civil el van interceptar en un ‘Control COVID’, posant-se a la seva disposició perquè el campament compleixi les mesures sanitàries. La trobada s’ha enregistrat en un vídeo que s’ha penjat avui a les xarxes socials

Qui ho diu que la màgia no existeix ? A Blanes un dels esdeveniments que es viu amb més il·lusió és la ‘Cavalcada de Reis’, que malauradament aquest any no es podrà dur a terme, ni tan sols amb la versió reduïda en què s’havia estat treballant els darrers mesos. Per poder suplir aquesta mancança, l’Ajuntament de Blanes ha ofert als Reis d’Orient que puguin saludar la canalla en un ‘Campament Reial’ que s’instal·larà a la Ciutat Esportiva.


Visita Ambaixador dels Reis Mags a Blanes
Per apamar tots els preparatius, aquesta setmana ha visitat Blanes l’Ambaixador de Melcior, Gaspar i Baltasar, qui es va traslladar a la vila on comença la Costa Brava d’incògnit. La sort, la màgia o la perícia dels cossos de seguretat municipals van fer que l’ambaixador fos aturat en un ‘Control COVID’, dels que es fan habitualment per regular el compliment de les mesures sanitàries.

Vídeo de la trobada dels caps de la Policia Local i Protecció Civil

Després de comprovar les credencials de l’Ambaixador dels Reis d’Orient, els caps de la Policia Local i Protecció Civil, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy, es van posar a disposició de l’emissari reial per ajudar-lo en el què fes falta. En aquest sentit, van mostrar-li la Ciutat Esportiva Blanes, explicant-li que aquest és el millor lloc on es podrà fer la recepció dels reis complint les mesures de seguretat sanitàries.


La màgica trobada s’ha enregistrat en un vídeo que s’ha penjat avui a les xarxes socials de l’Ajuntament de Blanes. Es tracta que la canalla tingui la seguretat que el proper dimarts 5 de gener ses majestats visitaran Blanes, ja que ho podrà comprovar en l’enregistrament: https://youtu.be/FwvMt82aX_w El vídeo també inclou subtítols que cal activar quan es visualitzi a través de la plataforma Youtube.

Emissió en streaming pel perfil Facebook de l’Ajuntament tota la tarda

Les famílies que hagin reservat invitacions gratuïtes prèviament els podran veure al Campament Reial. Per la seva banda, el nens i nenes que no puguin traslladar-se el proper 5 de gener a la Ciutat Esportiva Blanes podran veure igualment ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar en directe per streaming en les sis sessions del ‘Campament Reial’ que es faran a la tarda.


S’emetrà a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, en les sis franges horàries que corresponen a sengles sessions. La primera de la tarda serà de 16’00 a 16’30 h, continuant tot seguit de 16’30 a 17’00 h, i llavors es farà mitja hora de pausa. La següent sessió serà de 17’30 a 18’00 h i de 18’00 a 18’30 h. i finalment, després d’una nova aturada de mitja hora, els dos últims passis ininterromputs seran de 19’00 a 19’30 h i de 19’30 a 20’00 h.

Data de realització: 01/01/2021 | Data de la darrera actualització: 01/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300