Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, primer centre de la Corporació en rebre la vacuna COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/02/2021 03:31:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPL’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, primer centre de la Corporació en rebre la vacuna COVID-19

Se li han administrat aquest dissabte a Rosario López, de 89 anys, i a Ouijdane El Asri, auxiliar d’infermeria

Avui dissabte, després que dijous passat es va administrar la primera vacuna COVID de la comarca de la Selva en una residència privada de Blanes, ha estat el torn del primer centre de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en s’ha repetit l’operatiu. Es tracta de l’Hospital-Asil Sant Jaume, on un total de 4 equips formats per dos professionals d’infermeria cadascun s’han encarregat d’administrar les dosis de vacunes als i les residents i treballadors/-es d’aquest centre.


Rosario López, de 89 anys, primera resident de l'Hospital-Asil
Sant Jaume a qui se li ha administrat la vacuna COVID
Rosario López, de 89 anys i que en porta gairebé 6 a l’Hospital-Asil Sant Jaume, ha estat la primera resident a qui se li ha administrat, explicant un cop ha finalitzat la operació que no feia gens de mal, i animant a tothom perquè també se la posi. Per la seva banda Ouijdane El Asri, auxiliar d’infermeria, ha estat la primera treballadora de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en rebre la vacuna.


Ouijdane El Asri, primera professional sanitària a qui s'ha vacunat
en aquest centre de Blanes
La coordinadora assistencial i directora de l’Hospital-Asil Sant Jaume, la doctora Elena Miñana, ha remarcat que la vacunació és un motiu d’esperança i il·lusió, afegint que hi ha la confiança que ajudi a continuar controlant la malaltia i a no tenir casos en aquest centre. En aquest darrer sentit, l’Hospital-Asil està considerat com un ‘centre verd’, ja que actualment no té cap cap positiu per coronavirus.

Avui s’han administrat a l’Hospital-Asil un total de 133 vacunes COVID

Des que va començar la pandèmia el passat mes de març només se n’han detectat dos entre els residents. Un va ser durant la primera onada, amb símptomes lleus, i un segon cas asimptomàtic s’ha donat durant aquesta segona onada. En total, aquest dissabte s’han administrat 133 injeccions de la vacuna COVID a l’Hospital-Asil Sant Jaume: 86 als pacients i 47 als professionals.


Preparatius de les injeccions
Al llarg de les properes setmanes està previst que es continuïn administrant les vacunes als residents i professionals de la resta de residències per a gent gran del territori. Cal recordar que en aquesta primera etapa les dosis es distribueixen entre els residents i el personal sanitari i sociosanitari de les residències de gent gran i de persones amb discapacitat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300