Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 53 persones, 8 més que fa cinc dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2021 08:14:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 53 persones, 8 més que fa cinc dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones i a Calella n’hi ha 37: 29 a l’hospital i 8 al sociosanitari

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que ha tornat a haver un nou augment. Actualment hi ha un total de 53 pacients, 8 més que en l’anterior recompte de fa cinc dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 24 persones, i n’hi ha 7 de confinades per contacte estret amb un positiu.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, igual que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos, 4 altes i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 37 pacients: 29 són a l’hospital i 8 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 16 ingressos, 7 altes i una defunció; i al sociosanitari 3 ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 244 persones ingressades per COVID, 27 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 44.985 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.363 persones, 41 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar, i continua a la zona alta. Ara és de 537, quan en l’anterior comunicat era de 354 A Blanes també ha augmentat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 664 i en l’anterior actualització era de 482.Data de realització: 01/05/2021 | Data de la darrera actualització: 01/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300