Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

En marxa les visites al Campament Reial de Melcior, Gaspar i Baltasar a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2021 12:03:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEn marxa les visites al Campament Reial de Melcior, Gaspar i Baltasar a la Ciutat Esportiva Blanes

Es faran 10 sessions durant tot el dia, i les de la tarda, s’emetran en directe per streaming al Facebook de l’Ajuntament i al Youtube de televisioblanes

Aquest dimarts a quarts de 12 del migdia s’ha posat en marxa el ‘Campament Reial’ a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes. Al llarg de tot el dia, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar presidiran el recinte que s’ha habilitat per estar a l’alçada de tant distingits visitants. Els Reis d’Orient estan asseguts en sengles trons dalt d’un escenari, perquè així tots els nens i nenes els puguin veure millor i saludar-los.


Al voltant de l’escenari hi ha tot un món màgic que espera a les famílies visitants: rutilants bombolles que volen per l’aire, esclats de focs d’artifici en canons instal·lats al costat dels trons, una petita mostra els regals que repartiran ses majestats aquesta nit.... Es tracta que, en la mesura del possible i sempre respectant les restriccions COVID, no es trenqui la il·lusió que envolta aquesta data tant esperada per la canalla.


Per complir les mesures de seguretat COVID, totes les famílies que visitaran avui el ‘Campament Reial’ han hagut de fer una reserva prèvia de les invitacions gratuïtes que hi havia a la seva disposició. Durant tota el dimarts es faran 10 sessions, i les de la tarda es podran seguir en directe als perfils de l’Ajuntament a Facebook https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes i a Youtube: televisioblanes (https://www.youtube.com/channel/UCMjD3aO77qAf_YeMPgCmnHw)

Bústia Reial i Lliurament de la clau de la ciutat als Reis d’Orient

Cadascuna de les 10 sessions dura mitja hora, durant la qual els grups de les famílies formats per entre 2 i 6 persones accedeixen al ‘Campament Reial’ per un circuit senyalitzat. Després de saludar als Reis d’Orient, les famílies surten del recinte i allí els espera un altre màgic ingredient: la Bústia Reial que durant aquestes darreres setmanes ha estat instal·lada davant l’Ajuntament de Blanes.


Aquest dimarts a primera hora s’ha traslladat fins la Ciutat Esportiva perquè tots aquells nenes i nenes que encara no han pogut enviar la seva ‘Carta als Reis’ ho puguin fer tot just quan hagi acabat la seva visita al ‘Campament Reial’. D’altra banda, en una de les sessions de la tarda es farà la tradicional entrega de la clau de la ciutat a ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Es tracta que els Reis d’Orient puguin accedir a les cases de tots els nens i nenes de Blanes sense cap problema.

Augment de Viatges de la Línia de Bus amb i suport Policia Local

Pensant en aquelles famílies que hagin d’accedir avui dimarts en transport públic a la Ciutat Esportiva, l’Ajuntament de Blanes ha contractat una ampliació del nombre de viatges amb l’empresa responsable del servei respecte els què fa habitualment la Línia 2 de Transport Urbà, que té parada a l’equipament esportiu. D’aquesta manera, hi haurà un autobús en direcció a la Ciutat Esportiva cada mitja hora al recorregut circular que fa aquesta línia.


Perquè tothom pugui identificar millor quins autobusos fan el servei, l’Ajuntament de Blanes ha facilitat a l’empresa de transport públic un rètol on es pot llegir ‘Autobús al Campament Reial’. Per la seva banda, la Policia Local de Blanes s’encarregarà de regular el trànsit de vehicles a la rotonda d’accés de la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, per facilitar que no hi hagi retencions.


Per estacionar els vehicles particulars s’han habilitat dues grans zones a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes, ja que l’aparcament soterrat no es pot utilitzar. Per facilitar les entrades i sortides s’ha senyalitzat el circuit que cal seguir, el mateix que s’ha fet al voltant del recinte del ‘Campament Reial’, que també està degudament marcat.

Mesures de Seguretat COVID al ‘Campament Reial’

Cal evitar que es formin aglomeracions a l’entrada i sortida del recinte, així com respectar la distància de seguretat d’1’5 metres entre els diferents grups. En aquest darrer sentit, amb el mateix objectiu d’evitar la formació d’aglomeracions, no es permet l’accés al recinte amb una entrada que no correspongui a la sessió en concret.


Al llarg de tot el dia hi ha un ‘Grup d’Ordre’ que s’encarrega d’informar i ajudar la ciutadania a participar en l’esdeveniment, alhora que vetlla pel compliment de les mesures COVID. El ‘Campament Reial’ està organitzat pel Departament de Cultura i Festes amb el suport dels Serveis Municipals –les conegudes ‘Brigades’-, l’Àrea d’Esports, Policia Local i Protecció Civil.Data de realització: 01/05/2021 | Data de la darrera actualització: 01/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300