Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avui al vespre finalitzarà la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ als comerços d’arreu del municipi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2021 12:44:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Avui al vespre finalitzarà la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ als comerços d’arreu del municipi

Coincidint amb la vigília de la Festa de Reis, aquest dimarts és el darrer dia per bescanviar els 3.400 vals de 10€ al més d’un centenar d’establiments adherits

Aquest dimarts, coincidint amb la vigília de la Festa de Reis, marca el final de la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, que es va iniciar a mitjans del passat mes de desembre. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Blanes per continuar recolzant la ciutadania davant la crisi social i econòmica provocada per la COVID-19. En aquest cas, amb motiu de les festes nadalenques que comporten despeses extres, la campanya ha tingut una doble fita: ajudar a les famílies i recolzar als comerços locals d’arreu de tots els barris.


Amb aquest objectiu, coincidint amb els darrers dies del curs escolar abans de les vacances nadalenques, es van repartir a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys escolaritzats a Blanes una ‘Carta als Reis’ perquè la poguessin omplir amb els seus desitjos. A la part baixa de la carta hi havia un retallable amb un val per 10€ finançats per l’Ajuntament de Blanes.

3.400 vals de 10€ a bescanviar als comerços d’arreu del municipi

Els cupons que calia retallar de la part baixa de les 3.400 ‘Cartes als Reis’ que es van repartir són els que ha calgut bescanviar als comerços de Blanes adherits a la campanya per fer efectius els descomptes de 10€ cadascun. Es van poder començar a fer servir el 17 de desembre, i la data límit la marcava la vigília de Reis, és a dir: aquest dimarts dia 5 de gener.


Qualsevol família del municipi que hagi volgut utilitzar el cupó de descompte valorat en 10€ ho podrà fer efectiu fins aquesta nit de dimarts al seu comerç habitual de proximitat. Els establiments que s’han adherit a la campanya són de tota mena, i també s’han inclòs establiments d’alimentació per si es volien fer compres pels àpats assenyalats d’aquestes festes nadalenques.


Per la seva banda, les ‘Cartes als Reis’ on hi havia els vals, la mainada les han pogut enviar a la ‘Bústia Reial’ que fins aquest matí ha estat instal·lada davant l’Ajuntament de Blanes. Durant tota la jornada d’avui, s’ha traslladat al ‘Campament Reial’ que hi ha a la Ciutat Esportiva Blanes, per donar una darrera oportunitat als infants que encara no les haguessin enviat, un cop hagin visitat als Reis d’Orient.

Adhesions de més d’un centenar d’establiments de Blanes

La campanya ‘Regala Reis a Blanes’ ha comptat amb l’adhesió de més d’un centenar de comerços on s’hi venen tot tipus de productes. Estan classificats en 10 categories: Animals, Roba i Complements, Joguines i Productes de Regal, Alimentació i Beguda, Perfumeria i Bellesa, Joieries i Similars, Electrònica i Motor, llar i Bricolatge, Jardineria i Farmàcies. Les famílies a les quals s’ha fet arribar els vals poden han pogut identificar fàcilment en quin dels comerços d’arreu de Blanes poden bescanviar els cupons.


A tots els establiments se’ls ha facilitar un cartell de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, i a més a més el Departament de Promoció de la Ciutat es va encarregar de penjar el llistat definitiu accessible online a través de l’enllaç https://promocio.blanes.cat/regala-reis-a-blanes/ També hi ha la opció de descarregar-se el llistat, on tots els comerços estant registrats per tipus de productes, en un PDF desplegable https://promocio.blanes.cat/wordpress/wp-content/uploads/2020/12/regalareisablanes.pdfData de realització: 01/05/2021 | Data de la darrera actualització: 01/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300