Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva suspèn temporalment les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/08/2021 07:29:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva suspèn temporalment les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

La mesura va entrar en vigor aquest passat dijous, i serà activa fins a nou avís

Des d’aquest passat dijous, 7 de gener, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre temporalment les visites als pacients ingressats als seus hospitals de Blanes i Calella. La causa per haver pres aquesta mesura, que va entrar en vigor ahir dijous i serà activa fins a nou avís, és la situació epidemiològica provocada per la COVID-19, que ha evidenciat un empitjorament de les dades.


Fins ahir es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert, però ara aquesta mesura ha quedat anul·lada amb l’objectiu de conseguir disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris, evitant així la propagació de la COVID-19. Per aquest motiu, ara només es permetrà la visita d’una persona quan siguin casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial.

La implantació d’aquesta mesura va coincidir aquest passat dijous 7 de gener amb l’entrada en vigor de les noves restriccions implantades pel Departament de Salut, propiciades igualment per l’augment de casos positius per coronavirus registrats els últims dies. També s’ha recordat que en les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant, i només en aquelles situacions imprescindibles. En tot cas, des de la Corporació s’ha demanat la comprensió i col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tant aviat com sigui possible.
Data de realització: 01/08/2021 | Data de la darrera actualització: 01/08/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300