Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació Rialles Blanes oferirà un espectacle infantil mensual aquest 2021, des de gener fins al maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/13/2021 11:30:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesL’Associació Rialles Blanes oferirà un espectacle infantil mensual aquest 2021, des de gener fins al maig

La popular entitat blanenca va tancar el 2020 festejant el Nadal amb la funció ‘La Llum del Fanalet’, de la companyia ‘País de Xauxa’

Amb l’arribada del nou any l’Associació Rialles Blanes ha presentat la nova programació pel 2021, que preveu un espectacle cada mes, des d’aquest gener fins al maig. Ja ho va avançar durant el passat mes de desembre, coincidint amb el tancament de la temporada d’espectacles infantils 2020 amb una funció molt especial al Teatre de Blanes.


L'equip de col·laboradors i col·laboradores de Rialles Blanes
Es tractava de convidar a viure les festes de Nadal amb tota la família, comprant una funció plena de referències a aquest període de l’any, en què justament la canalla són els protagonistes. El passat desembre es va oferir ‘La Llum del Fanalet’, de la Companyia ‘País de Xauxa’, una entretinguda representació que s’ambienta precisament amb els principals ingredients d’aquestes tradicionals dates.


'La Llum del Fanalet', representació del 6 de desembre al Teatre de Blanes
L’arbre de Nadal i la decoració típica d’aquestes dates, el pessebre, el Tió, el Poema de Nadal, la Carta als Reis d’Orient... Tots aquests ingredients van ajudar a gaudir al públic anticipadament de les festes que els esperaven aquells dies a través de la representació que, com és habitual en les funcions de Rialles, va complaure tant la canalla com la família que els acompanyava.


Per contra, no es va poder celebrar una tradició que Rialles Blanes havia instaurat coincidint amb la darrera funció de l’any, la més ‘nadalenca’: fer ‘Cagar el Tió’. Com que hagués significat provocar que hi hagués una acumulació puntual de canalla al punt de recollida de regals, no s’hagués pogut respectar la necessària distància de seguretat, per això es va decidir suprimir-ho.

Avanç de la Programació de Rialles Blanes al 2021: una funció cada mes

Les dues animades presentadores de la vetllada també van avançar a tota la concurrència com serà la programació de Rialles Blanes aquest 2021. Durant aquest any s’han proposat fer un espectacle infantil cada mes, de manera que petits i grans tindran una cita mensual amb l’entreteniment de qualitat, fet per companyies professionals que garanteixen una estona entretinguda al públic.


Presentació de la nova programació Rialles 2021
Rialles ha preparat cinc espectacles pels cinc primers mesos de l’any, i dos d’ells són precisament dues de les funcions que havien de tenir lloc al 2020, però que es van haver de suspendre a causa del tancament de l’activitat cultural als teatres. La programació 2021 de Rialles s’encetarà el proper 31 de gener amb ‘Clàssic’, a càrrec de la companyia ‘La Màgia de Fèlix Brunet’.


El 28 de febrer serà el torn de l’obra ‘Hamelí’, de Xip Xap, una de les que estava programada inicialment per aquesta tardor, i el 21 de març la companyia Festuc Teatre portarà l’obra de titelles i actors ‘Adéu, Peter Pan’. La següent representació, ‘Valentina Quàntica’, de la Companyia Anna Roca, tindrà lloc l’11 d’abril, i també és una de les que s’havia d’haver fet aquesta tardor.

Per últim, la programació del primer semestre del 2021 de Rialles al Teatre de Blanes es tancarà el 9 de maig amb ‘Hai, la Pescadora de Somnis’, a càrrec de la companyia Giramàgic, que presenta un espectacle a base de teatre d’objectes i màgia. Tots els espectacles, com és habitual, començaran a 2/4 de 6 de la tarda, i aviat es podran adquirir anticipadament les entrades a través de la web www.teatredelacostabravasud.catData de realització: | Data de la darrera actualització: 01/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300