Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornen a augmentar els pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 77 ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/19/2021 07:33:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tornen a augmentar els pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 77 ingressats

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 pacients, i a Calella 36 ingressats a l’hospital i 26 al sociosanitari

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha empitjorat respecte fa quatre dies. Actualment hi ha un total de 77 pacients ingressats, 10 més que en l’anterior recompte, i durant aquests dies han mort 6 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament ha augmentat a les 57 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 15 persones ingressades, igual que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos i 5 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 62 pacients: 36 són a l’hospital i 26 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 17 nous positius, 8 altes i 4 defuncions; i al sociosanitari s’han registrat 7 nous positius i 2 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 283 persones ingressades per COVID, 18 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 49.985 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.532 persones, 77 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha disminuït lleugerament, però continua a la zona alta. Ara és de 585, quan en l’anterior comunicat era de 601. A Blanes en canvi ha augmentat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 571 i en l’anterior actualització era de 536.Data de realització: 01/19/2021 | Data de la darrera actualització: 01/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300