Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes reprèn els preparatius per les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/19/2021 01:53:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes reprèn els preparatius per les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

La resolució del TSJC que suspèn el decret d’ajornament provoca que s’hagi tornat a convocar per aquest dimecres a les 8’15 h el ple per designar els membres de les meses

Nou gir dels esdeveniments respecte les Eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 2021. Aquest migdia l’Ajuntament de Blanes ha reprès els preparatius que cal tenir a punt de cara als comicis inicialment previstos pel 14 de Febrer. Ho ha fet després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acordat suspendre cautelarment avui dimarts el decret del govern català de divendres passat, que ajornava les eleccions fins al 30 de maig.


Ajuntament de Blanes
Una de les conseqüències més immediates, doncs, és que l’Ajuntament de Blanes està treballant hores d’ara contrarellotge per tornar a convocar el Ple Extraordinari que inicialment s’havia previst celebrar dilluns passat. Aquest ple finalment es va desconvocar dissabte, arran de la decisió de la Generalitat d’ajornar els comicis del 14-F.

Ple Extraordinari per les Eleccions el dimecres a les 8’15 h del matí

La sessió està previst que se celebri demà dimecres a un quart de 9 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, ja que necessàriament ha de ser amb caràcter presencial. L’únic punt de l’odre del dia és fer el sorteig per designar les persones que han de formar part de les meses de cara a les eleccions.

Presidit per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acostuma a ser una sessió molt breu –no arriba als cinc minuts de duració-, ja que s’utilitza un programa informàtic que agilitza el procés perquè sigui ràpid i efectiu a l’hora de destriar quines persones del cens electoral formaran part de les meses. La urgència de la convocatòria es deu a què el calendari electoral contempla que la data límit perquè els ajuntaments sortegin els membres de les meses electorals s’esgota demà dimecres, 20 de gener.Data de realització: 01/19/2021 | Data de la darrera actualització: 01/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300