Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El tren de la R-1 que passa per Blanes cobrirà en bus el tram entre Pineda i Arenys aquest dissabte dia 23 per unes obres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/21/2021 09:44:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El tren de la R-1 que passa per Blanes cobrirà en bus el tram entre Pineda i Arenys aquest dissabte dia 23 per unes obres

RENFE ha hagut de substituir el tram amb un servei alternatiu per carretera a causa d’uns treballs de millora entre Canet i Sant Pol

RENFE ha informat aquesta setmana sobre una modificació en el servei de la línia de rodalies R-1 que passa per l’estació de Blanes, i que tindrà lloc el proper dissabte 23 de gener. Durant tota aquesta jornada s’establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Pineda de Mar i Arenys de Mar amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers.


La causa per aquesta modificació puntual són les obres de construcció d’un nou drenatge transversal amb més capacitat que ADIF executarà entre les estacions de Sant Pol de Mar i Canet de Mar, en substitució de l’actual infraestructura. D’aquesta manera, durant tota la jornada del dissabte 23 de gener, el servei de rodalies de la R-1 quedarà establert de la següent manera:


Tota la informació sobre aquesta modificació del servei està previst que es comuniqui a través de la megafonia a les estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles i els teleindicadors. Els viatgers i viatgeres poden consultar els horaris a les pàgines www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías, així com a les xarxes socials (@rodalies)
Data de realització: 01/21/2021 | Data de la darrera actualització: 01/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300