Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La llista encapçalada per Joan Balaguer es proclama guanyadora per presidir el Club Vela Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/25/2021 04:52:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesLa llista encapçalada per Joan Balaguer es proclama guanyadora per presidir el Club Vela Blanes

La Junta Electoral es va pronunciar el passat cap de setmana, atorgant el càrrec a quin fins ara ja l'ocupava, després de rellevar Amadeu Nualart

El Club de Vela ha donat continuïtat a qui fins ara ha estat encapçalant l'entitat. La candidatura del fins ara actual president, Joan Balaguer i Puig, que va prendre el relleu en la presidència a Amadeu Nualart, ha estat proclamada guanyadora de les eleccions a l’entitat esportiva, per la Junta Electoral. De fet aquesta ha estat l'única llista presentada, i val a dir que Joan Balaguer va prendre el relleu en la presidència a Amadeu Nualart, qui ens va deixar fa poc més de dos anys, el gener de l'any 2019.


Joan Balaguer continua sent president del Club de Vela Blanes
després que la llista que encapçala s'ha proclamat guanyadora
Transcorregut el termini de candidatures a la presidència del Club Vela Blanes, la Junta Electoral va proclamar aquest passat cap de setmana la llista per a presidir durant els propers anys l’entitat esportiva. Amb pocs canvis amb el nomenament de càrrecs a proveir, la nova junta que encapçala Joan Balaguer i Puig continuarà amb la tasca que fins ara ja venia duent a terme. Una feina que l'anterior president ja havia iniciat: potenciar l’esport nàutic, la vessant solidària de l’entitat i enfortir els lligams amb la seva massa social.Data de realització: 01/25/2021 | Data de la darrera actualització: 01/25/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300