Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua greu la situació als hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris que sumen 111 pacients COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2021 08:24:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua greu la situació als hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris que sumen 111 pacients COVID

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 ingressats, 41 al de Calella, i 49 als sociosanitaris de Calella i Lloret

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua greu. Actualment hi ha un total de 111 pacients ingressats, 18 més que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament ha davallat, i ara n’hi ha 43.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 21 persones ingressades, 5 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 7 ingressos i 2 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 81 pacients: 41 són a l’hospital i 40 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 16 nous positius, 17 altes i 1 defunció.

D’altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 49 pacients. Al de Calella n’hi ha 40, i durant aquests dies hi ha hagut 7 ingressos i 1 defunció; i al de Lloret de Mar hi ha un total de 9 pacients.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 266 persones ingressades per COVID, 17 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 53.467 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.615 persones, 46 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha disminuït, però continua a la zona alta. Ara és de 485, quan en l’anterior comunicat era de 488. A Blanes també ha davallat, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 364 i en l’anterior actualització era de 505.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300