Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat rescaten un gos d’un penya-segat de difícil accés


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2021 11:43:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESPolicia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat rescaten un gos d’un penya-segat de difícil accés

Els bombers van muntar un dispositiu de rescat i van baixar fent ràpel per hissar-lo sa i estalvi

Efectius de la Policia Local de Blanes han donat suport logístic als Bombers de la Generalitat en l’operatiu que es va haver de muntar el matí d’aquest passat dimecres per rescatar un gos que havia caigut en una zona de difícil accés del municipi. Quan passaven pocs minuts d’un quart de 9 del matí, es va rebre l’alerta que havia caigut un gos al penya-segat que hi ha en la pujada de la muntanya de Sant Joan, al Passeig Carles Faust, al nord del litoral blanenc.


Operatiu de rescat del gos, dimecres passat
Immediatament, van acudir-hi efectius de la Policia Local i dels Bombers, que es van encarregar de muntar el dispositiu de rescat fent ràpel per les parets del penya-segat per poder arribar a la zona on havia caigut l’animal. Finalment, després de despenjar-se des del cim del promontori, se’l va poder rescatar sa i estalvi i tornar-li al seu amo, un veí de Blanes.


L’operació de rescat es va donar per finalitzada a 2/4 de 10 del matí, aproximadament una hora després que havia començat. D’altra banda, durant la jornada d’aquest passat dimecres, la Policia Local de Blanes també va requerir la presència dels Bombers de la Generalitat en un altre cas relacionat amb el vessament de gasoil que el cos d’emergència es va encarregar de netejar en primera instància, fent-ho posteriorment el Servei de Neteja Municipal, l’empresa Nora.Data de realització: 01/29/2021 | Data de la darrera actualització: 01/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300