Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença la campanya de reciclatge intensiu a Sa Massaneda i S’Auguer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/04/2021 04:45:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença la campanya de reciclatge intensiu a Sa Massaneda i S’Auguer

Des d’avui, cada dijous s’instal·larà el Punt Informatiu a La Placeta del veïnat de Sa Massaneda, i els divendres a la Plaça Catalunya del barri de S’Auguer

Aquest dijous s’ha reprès la Campanya ‘El nostre barri recicla’ que impulsa el Servei de Neteja i Residus del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes. Així ha estat després que la primera onada de la pandèmia del 2020 va suspendre la campanya quan tot just havia començat, el passat mes de març. Forma part del ‘Pla de Barris’, que engloba diverses accions als barris de Sa Massaneda i S’Auguer, al centre de la vila.


Durant tot el mes de febrer, tots els dijous de 10 a 13’30 h. s’instal·larà un Punt Informatiu a La Placeta del barri de Sa Massaneda, mentre que l’endemà divendres estarà a la Plaça Catalunya del veïnat de S’Auguer. Avui dijous, doncs, s’ha reiniciat la campanya a Sa Massaneda, i demà divendres serà el torn de S’Auguer, a la zona de la Plaça Catalunya on fa uns anys hi havia l’antiga Oficina de Turisme.

Premis pels veïns i veïnes que duguin material per reciclar

Al llarg del matí diverses persones s’han adreçat al Punt Informatiu de La Placeta, de la mateixa manera que demà ho podran fer a la Plaça Catalunya. L’objectiu és que els veïns i veïnes dels dos barris prenguin consciència de la necessitat de reciclar adequadament, premiant aquesta senzilla acció. Per aquest motiu, tothom que visqui als barris de Sa Massaneda i S’Auguer que participi en la campanya, rebrà un obsequi a canvi de dur al Punt Informatiu la bossa amb el material que toqui aquella setmana.


Només poden participar-hi les persones que visquin en algun dels dos barris, cosa la qual han d’acreditar amb el corresponent DNI on, lògicament, caldrà tenir actualitzada l’adreça en cas que faci poc que s’hi hagin traslladat a viure-hi. No cal inscripció prèvia, tan sols dirigir-se a qualsevol dels dos punts de trobada, indistintament si tot i viure a Sa Massaneda es va al lloc de S’Auguer i viceversa.

La quantitat mínima que es demana que es dugui per poder optar a l’obsequi que es doni cada setmana és d’una bossa del residu que toqui aquella setmana. Ara bé, cal tenir en compte que no s’admetran residus que contenguin materials barrejats, residus industrials en grans quantitats o provinents del procés productiu, materials explosius, residus radioactius i residus sanitaris.


Tant avui dijous com demà divendres el tipus de residu que s’havia de portar són envasos i, a canvi de dipositar-ne al contenidor groc situat al costat del Punt Informatiu, se’ls ha lliurat un Boc’n’Roll, és a dir, un embolcall per tot tipus d’aliments que substitueix el tradicional paper d’alumini o la bossa de plàstic. En cas que hi hagi algun dubte respecte la correcta separació d’algun residu, s’ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon de consulta 972 379 331, que correspon al Servei de Neteja i Residus.


La campanya l’està duent a terme aquest departament de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte ‘Treball als Barris’.

Dies de 10 a 13’30 h.LlocTipus de Residu
Dijous 04 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Envasos
Divendres 05 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Envasos
Dijous 11 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Orgànica
Divendres 12 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Orgànica
Dijous 18 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Paper i Cartró
Divendres 19 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Paper i Cartró
Dijous 25 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Residus Especials
Divendres 26 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Residus Especials
Data de realització: 02/04/2021 | Data de la darrera actualització: 02/04/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300