Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença a millorar la situació als hospitals de Blanes i Calella i als sociosanitaris de la Corporació, que sumen 87 ingressats COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2021 07:20:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comença a millorar la situació als hospitals de Blanes i Calella i als sociosanitaris de la Corporació, que sumen 87 ingressats COVID

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 62 als dos centres de Calella i 9 al sociosanitari de Lloret

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que, lentament, la situació comença a millorar. Actualment hi ha un total de 87 pacients ingressats, 26 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament ha davallat a la meitat, i ara n’hi ha 22.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, 4 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 4 ingressos i 8 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 62 pacients: 33 són a l’hospital i 29 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 13 ingressos, 23 altes i 1 defunció.

D’altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 38 pacients. Al de Calella n’hi ha 29, i durant aquests dies hi ha hagut 6 ingressos, 13 altes i 4 defuncions; i al de Lloret de Mar es mantenen els mateixos 9 pacients que fa una setmana.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 251 persones ingressades per COVID, 19 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 55.458 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.747 persones, 68 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat lleugerament, i continua a la zona alta. Ara és de 458, quan en l’anterior comunicat era de 451. A Blanes també ha pujat una mica, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 200 i en l’anterior actualització era de 195.
Data de realització: 02/05/2021 | Data de la darrera actualització: 02/05/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300