Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers i Mossos desallotgen 27 veïns d’un edifici per una fuita de gas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/06/2021 02:09:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers i Mossos desallotgen 27 veïns d’un edifici per una fuita de gas

Els cossos d’emergència també han hagut d’intervenir aquesta matinada en l’incendi d’uns contenidors

El primer cas en què s’ha hagut d’intervenir durant les passades hores es va localitzar al barri d’Els Pins el vespre d’aquest passat divendres. Efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra van haver de procedir al desallotjament dels 27 estava produint una fuita de gas.


Intervenció fuita de gas, divendres al vespre
Quan eren pels volts de 2/4 de 8 del vespre, la Policia Local va rebre l’avís d’una veïna de l’edifici, explicant que els estava caient aigua des del terrat de dalt de tot i que a més a més, després de fer les oportunes comprovacions, havien vist que hi havia un escapament d’aigua, però també de gas. Immediatament els cossos d’emergència, així com una ambulància del SEM, es van adreçar al lloc indicat.


En primer lloc es va desallotjar els veïns de l’edifici, procedint paral·lelament a la inspecció del terrat. Va ser llavors quan van poder comprovar que hi havia un escapament d’aigua que havia desplaçat la canonada de gas natural cap a l’exterior, motiu pel qual se sentia la característica olor d’una fuita que alertava de l’incident.


Els Bombers de la Generalitat van tancar les comeses dels dos serveis de subministrament i posteriorment els tècnics de la companyia de gas a qui s’havia requerit la seva presència es van fer càrrec de la reparació de l’avaria. Quan es va tenir constància que ja no hi havia cap mena de perill, es va indicar als veïns i veïnes que podien retornar als seus respectius domicilis.


En aquesta emergència van intervenir un total de 10 dotacions: 4 de la Policia Local de Blanes, 1 de Protecció Civil Blanes, 2 dels Bombers de la Generalitat, 2 dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. L’operatiu es va donar per finalitzat a 2/4 de 9 de la nit, i cap persona va haver de ser atesa.

La Policia Local de Blanes investiga l’incendi de diversos contenidors

Aquesta matinada els cossos d’emergència també han hagut d’intervenir en un altre incident, localitzat en aquest cas al barri de Mas Enlaire. A quarts de 4 de la matinada d’avui dissabte la Policia Local de Blanes ha rebut diverses trucades alertant uns contenidors s’estaven cremant en tres àrees de recollida de brossa situats molt a prop els uns dels altres, perillant els vehicles del seu voltant.


Immediatament s’hi han presentat dotacions de la Policia Local de Blanes i Bombers de la Generalitat, encarregant-se d’extingir el foc ràpidament, sense que cap persona hagi resultat afectada. Aquest matí efectius de l’empresa Nora, del servei de recollida d’escombraries i neteja, ja s’han encarregat de substituir els contenidors que van resultar malmesos, i hores d’ara s’ha restablert el servei a les tres àrees afectades.


Pel que fa als vehicles que hi havia al seu voltant, n’hi ha hagut tres que han resultat amb danys parcials. La Policia Local de Blanes està investigant l’incident, després que aquesta matinada ja s’ha procedit a la recollida de dades i indicis que puguin ajudar a l’esclariment de l’autoria dels fets.


Data de realització: 02/06/2021 | Data de la darrera actualització: 02/06/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300