Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de participació en l’inici de la Campanya de Reciclatge intensiu als barris de Sa Massaneda i S’Auguer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/07/2021 09:42:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de participació en l’inici de la Campanya de Reciclatge intensiu als barris de Sa Massaneda i S’Auguer

Aquesta setmana s’han fet les dues primeres sessions setmanals del Punt d’Informació, una experiència que s’allargarà durant tot el mes

Aquesta setmana s’ha reprès la Campanya ‘El nostre barri recicla’ amb la instal·lació dels Punts d’Informació que es continuaran fent al llarg d’aquest febrer. La campanya consisteix en instal·lar un Punt d’Informació tots els dijous i divendres d’aquest mes: dijous a La Placeta, al barri de Sa Massaneda, i els divendres a la Plaça Catalunya, al barri de S’Auguer.


Punt Informatiu Plaça Catalunya, barri de S'Auguer, divendres passat
Al llarg d’aquests dos dies primers dies han estat força les persones que s’hi han adreçat per interessar-se per la campanya i participar-hi. L’objectiu és que els veïns i veïnes dels dos barris prenguin consciència de la necessitat de reciclar adequadament, premiant aquesta senzilla acció. Tothom que visqui als barris de Sa Massaneda i S’Auguer que participi en la campanya, rebrà un obsequi a canvi de dur al Punt Informatiu la bossa amb el material que toqui aquella setmana.


En aquesta primera setmana el tipus de residu que s’havia de dur han estat envasos. A canvi de dipositar-ne al contenidor groc situat al costat del Punt Informatiu, s’ha lliurat als veïns un Boc’n’Roll, un embolcall per entrepans, que substitueix el tradicional paper d’alumini o la bossa de plàstic. Per participar-hi no cal inscripció prèvia, tan sols dirigir-se a qualsevol dels dos punts de trobada, indistintament si tot i viure a Sa Massaneda es va al lloc de S’Auguer i viceversa.


Només poden participar-hi les persones que visquin en algun dels dos barris, cosa la qual han d’acreditar amb el corresponent DNI. La quantitat mínima que es demana que es dugui per poder optar a l’obsequi que es doni cada setmana és d’una bossa del residu que toqui aquella setmana. Durant les tres properes setmanes el tipus de residus que es recolliran als Punts d’Informació seran orgànica, Paper i Cartró, i Residus Especials.

Dies de 10 a 13’30 h.LlocTipus de Residu
Dijous 11 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Orgànica
Divendres 12 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Orgànica
Dijous 18 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Paper i Cartró
Divendres 19 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Paper i Cartró
Dijous 25 FebrerLa Placeta (Sa Massaneda)Residus Especials
Divendres 26 FebrerPlaça Catalunya (S’Auguer)Residus Especials


Punt Informatiu Plaça Catalunya, barri de S'Auguer, dijous passat
En cas que hi hagi algun dubte respecte la correcta separació d’algun residu, s’ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon de consulta 972 379 331, que correspon al Servei de Neteja i Residus. La campanya que està duent a terme el Departament de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte ‘Treball als Barris’.
Data de realització: 02/07/2021 | Data de la darrera actualització: 02/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300