Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueix davallant la COVID als hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris, amb 63 ingressats, 23 menys que fa 4 dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2021 07:49:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segueix davallant la COVID als hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris, amb 63 ingressats, 23 menys que fa 4 dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 46 als dos centres de Calella i 1 al sociosanitari de Lloret

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua millorant la situació. Actualment hi ha un total de 63 pacients ingressats, 23 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 12 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, 2 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 6 ingressos, 6 altes i 2 defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 46 pacients: 17 són a l’hospital i 29 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 6 ingressos, 16 altes i 2 defuncions.

D’altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 30 pacients. Al de Calella n’hi ha 29, i durant aquests dies hi ha hagut 5 ingressos i 5 altes; i al de Lloret de Mar ara només hi queda un pacient.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 238 persones ingressades per COVID, 10 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 57.128 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.836 persones, 36 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat una mica, però continua a la zona alta. Ara és de 374, quan en l’anterior comunicat era de 391. A Blanes ha pujat lleugerament, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 231 i en l’anterior actualització era de 201.
Data de realització: 02/12/2021 | Data de la darrera actualització: 02/12/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300