Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes ha aturat temporalment l’activitat quirúrgica d’un quiròfan per millorar l’Àrea d’Esterilització


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/12/2021 07:39:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes ha aturat temporalment l’activitat quirúrgica d’un quiròfan per millorar l’Àrea d’Esterilització

La reforma s’allargarà unes tres setmanes, durant les quals es prioritzaran les cirurgies sense ingrés

Des d’aquest divendres, 12 de febrer, un dels tres quiròfans de cirurgia major de l’Hospital Comarcal de Blanes ha aturat temporalment l’activitat. La raó és perquè s’han de fer unes obres de millora a la Zona d’Esterilització de l’Àrea Quirúrgica del centre. Els treballs es preveu que tinguin una duració aproximada de tres setmanes, i permetran la renovació de la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com ‘autoclau’.


Màquina Esterilitzadora del material quirúrgic,
coneguda també com 'autoclau'
Les obres que s’hi faran tenen una afectació directa en l’activitat d’un dels quiròfans annex a la Zona d’Esterilització, on tindrà lloc la reforma. Per evitar el risc de contaminació derivat d’aquests treballs, cal suspendre amb caràcter temporal l’activitat i, d’aquesta manera, poder garantir en tot moment la seguretat del pacient per sobre de tot.

Mentre durin els treballs de millora, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva està previst que prioritzi les cirurgies sense ingrés. D’altra banda, també s’ajornaran les operacions de traumatologia que requereixen ingrés, principalment les intervencions de pròtesis, així com les d’oftalmologia, més concretament les que tracten les cataractes. Tots aquells pacients que s’han hagut de desprogramar se’ls tornarà a citar un cop es reprengui l’activitat, quan hagin acabat les obres de millora.
Data de realització: 02/12/2021 | Data de la darrera actualització: 02/12/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300