Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tots els Col·legis Electorals de Blanes estaran protegits per agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/13/2021 01:57:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tots els Col·legis Electorals de Blanes estaran protegits per agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra

La reunió setmanal del Gabinet Tècnic Assessor que presideix l’alcalde, Àngel Canosa, amb els caps de Policia Local i Protecció Civil, s’ha dedicat íntegrament a la jornada electoral

Des que aviat farà un any va esclatar la primera onada de la COVID-19, l’Ajuntament de Blanes realitza cada setmana una reunió dedicada principalment a tractar temes relacionats amb la pandèmia. Es tracta de l’anomenat ‘Gabinet Tècnic Assessor’ que encapçala l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del gap de gabinet, Albert Sanz, així com els caps de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy, respectivament.


Reunió Gabinet Tècnic Asssessor
Aquesta setmana, però, el tema central d’aquest comitè ha estat la celebració de les Eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc aquest diumenge. S’han tractat tant els aspectes logístics, directament relacionats amb el procés electoral, com els de caire més específicament sanitaris i de seguretat amb les mesures de contenció COVID-19.

Tots els Col·legis Electorals de Blanes estaran protegits per policies

En l’àmbit de seguretat i emergències, la protecció dels 16 Col·legis Electorals que hi ha a Blanes està més que garantida amb la presència durant tot el dia d’agents policials. Agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra vetllaran per qualsevol aspecte que pugui sorgir al llarg de la jornada electoral. D’altra banda, la Policia Local també es farà càrrec de forma directa, s’efectuarà vigilància dinàmica.


Es tracta de l’Operatiu Especial que implementa la Policia Local de Blanes cada vegada que hi ha una comtessa electoral. Per això, s’extremen les mesures de prevenció i reacció, i s’està especialment amatent a haver d’actuar. En aquesta ocasió, en què les eleccions estan marcades pel context de la pandèmia, també serà clau Protecció Civil, que coordina tots els aspectes sanitaris COVID com a màxim representant designat a Blanes.
Data de realització: 02/13/2021 | Data de la darrera actualització: 02/13/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300