Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tall de Trànsit en la intersecció dels Carrers Contoliu i La Mina a partir del dilluns 15 de febrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/13/2021 07:41:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tall de Trànsit en la intersecció dels Carrers Contoliu i La Mina a partir del dilluns 15 de febrer

Durant dues setmanes s’hi estaran fent unes obres de millora en la xarxa de recollida d’aigües pluvials

La Policia Local de Blanes ha informat que, amb motiu d’unes obres de millora en la xarxa de recollida d’aigües pluvials, a partir d’aquest proper dilluns 15 de febrer no podran circular vehicle al voltant de la zona afectada pels treballs. Es tracta de la intersecció dels carrers Contoliu i La Mina, on l’empresa Aigües de Blanes té previst feinejar-hi durant dues setmanes, aproximadament.


Els usuaris dels garatges situats als carrers afectats, Contoliu i La Mina, podran accedir als mateixos excepte els que estiguin directament afectats. En aquest darrer cas, hauran de retirar els seus vehicles abans de les 8 del matí del proper dilluns 15 de febrer, i no hi podran accedir de nou fins que no finalitzin les obres de millora.

A mesura que els treballs ho permetin, se’ls anirà facilitant gradualment l’accés als seus garatges. D’altra banda, amb l’objectiu de facilitar la circulació en questa zona de Blanes afectada per les obres, la Policia Local ha habilitat de manera provisional que el Carrer Roser, paral·lel al Carrer Contoliu, passi a ser de doble sentit perquè hi pugui passar la circulació de vehicles fins que finalitzin les obres.
Data de realització: 02/13/2021 | Data de la darrera actualització: 02/17/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300