Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua millorant lentament la situació als centres sanitaris, on hi ha 59 ingressats COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2021 07:38:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua millorant lentament la situació als centres sanitaris, on hi ha 59 ingressats COVID

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 17 pacients, 41 als dos centres de Calella i 1 al sociosanitari de Lloret

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua millorant la situació, tot i que d’una manera molt lenta encara i, per tant, cal no cantar victòria abans d’hora. Actualment hi ha un total de 59 pacients ingressats, 4 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 13 persones, una més que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 17 persones ingressades, 1 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos i 4 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 41 pacients: 17 són a l’hospital i 24 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 4 ingressos, 3 altes i 1 defunció.

D’altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 25 pacients. Al de Calella n’hi ha 24, i durant aquests dies hi ha hagut 2 ingressos, 6 altes i 1 defunció; i al de Lloret de Mar ara només hi queda un pacient.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 243 persones ingressades per COVID, 5 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 57.821 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.866 persones, 30 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat una mica, però continua a la zona alta. Ara és de 316, quan en l’anterior comunicat era de 374. A Blanes també ha davallat, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 169 i en l’anterior actualització era de 231.Data de realització: 02/16/2021 | Data de la darrera actualització: 02/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300