Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reclama la llibertat per a Pablo Hasél en una concentració davant l’Ajuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2021 07:51:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reclama la llibertat per a Pablo Hasél en una concentració davant l’Ajuntament

Nombroses persones s’han aplegat al Passeig de Dintre responent a la convocatòria feta aquest migdia, després de la detenció del raper lleidatà ordenada per l’Audiència Nacional

Aquest vespre, responent a la convocatòria que s’ha fet aquest mateix dimarts arreu de Catalunya, nombroses persones s’han aplegat al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, per reclamar la llibertat per a Pablo Hasél. El raper lleidatà ha estat detingut aquest matí, per ordre de l’Audiència Nacional l raper lleidatà Pablo Hasél ha defensat davant l'Audiència Nacional pels continguts dels seus twits i cançons sobre la monarquia espanyola.


Aquest mateix dimarts ja ha ingressat a la presó de Ponent per complir la condemna que se li ha imposat de 9 mesos de presó per un delicte de ‘enaltecimiento del terrorismo con la agravante de reincidència y por injurias y calumnias a la corona y a las fuerzas y cuerpos de Seguridad del Estado’. Davant aquestes acusacions, la defensa de Pablo Hasél va recordar que els fets jutjats són conseqüència d’un dret ‘efectiu’ a la llibertat ideològica i d’expressió.


Durant la concentració d’aquest vespre, s’han llegit diversos manifestos, i s’ha tancat l’acte amb el crit unànime de ‘Llibertat Pablo Hasél’. A banda de pancartes i cartells al·lusius, també hi havia força persones que aguantaven una reproducció del mural en suport al raper que va pintar Roc Blackblock fa uns dies a Barcelona, esborrat per ordre del consistori barceloní.


Un dels manifestos que s’ha llegit a la manifestació de Blanes deia el següent:
SOLIDARITAT amb PABLO HASÉL

Avui és un dia trist per la democràcia. Avui és un dia trist pels drets socials, civils i humans.
Avui han detingut a PABLO HASÉL i avui és el dia en què hem de dir PROU!!!
Hem de dir prou a la repressió, prou a la persecució de la dissidència, prou als abusos judicials i policials. Perquè li diuen democràcia, però no ho és.
Avui és Pablo Hasél, però demà pot ser qualsevol de nosaltres.I per això cal lluitar, lluitar i lluitar sense defallir. L'única manera de defensar els nostres drets és exercint-los.Amb el feixisme cada dia més present en els nostres carrers i institucions, cal mantenir-se fermes i fer-li front.Hem de teixir xarxes de suport mutu i xarxes de solidaritat. No podem deixar sola a cap persona en la lluita a favor dels drets socials i cal defensar la llibertat d'expressió en tots els àmbits.Des de Blanes volem enviar tot el nostre suport i solidaritat a PABLO HASÉL i a tantes i tantes represaliades. I no pararem fins a tenir-les a totes a casa.
Ni un pas enrere, NO PASSARAN!!!

LLIBERTAT PABLO HASÉL!!!


Data de realització: 02/16/2021 | Data de la darrera actualització: 02/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300