Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn la vacunació COVID al Local Social de Mas Borinot, seguint amb els cossos d’emergència


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/17/2021 08:56:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn la vacunació COVID al Local Social de Mas Borinot, seguint amb els cossos d’emergència

L’Ajuntament de Blanes ha cedit aquest espai al Departament de Salut perquè continuï la campanya, que en principi s’allargarà fins a finals d’aquest mes

Aquest passat dimarts s’ha reprès a Blanes l’administració de vacunes contra la COVID que es van estar fent els darrers tres dies de la setmana passada, des del dimecres 10 fins al divendres 12 de febrer. Les sessions continuen, però havent canviat d’emplaçament: ja no es fan a la Sala de Plens de l’edifici consistorial, sinó al Local Social de l’Associació de Veïns de Mas Borinot.


Cua del personal de seguretat i emergències abans de començar la
vacunació al Local Social de Mas Borinot
Els tres primers dies de la campanya a Blanes, un dels quatre punts de la Regió Sanitària de Girona on s’està vacunant, es va haver de fer a l’edifici de l’Ajuntament ja que l’espai inicialment previst, el Local Social de l’AVV Mas Borinot, no es podia utilitzar. Estava reservat per ser un dels Col·legis Electorals per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F i, per tant, calia tenir-lo expedit per anar incorporant els diferents elements de votació i sanitaris.


Durant la jornada d’aquest passat dimarts, van continuar acudint a Blanes efectius de diferents cossos d’emergència i seguretat, als quals es convoca mitjançant un SMS que arriba al seu telèfon mòbil indicant dia, lloc i hora. En aquest darrer sentit, hi ha hagut una confusió en aquest sistema de comunicació de Salut en relació al local de Blanes on es feien les vacunes del passat dimarts. Enlloc de donar l’adreça del Local Social Mas Borinot (al Carrer de Sant Pere del Bosc, 2) es donava la direcció de l’Ajuntament de Blanes, Passeig de Dintre 29, on s’havien estat fent la setmana passada.

Les vacunacions continuaran aquests dies al Local Social de Mas Borinot

Des d’aquest passat dimarts, doncs, i almenys fins a finals d’aquest mes, les vacunes contra la COVID les seguirà administrant l’equip d’atenció primària de salut dels ambulatoris de Blanes al Local Social de l’AVV Mas Borinot. L’Ajuntament de Blanes col·labora amb el Departament de Salut en la cessió d’espais perquè s’hi allotgin les vacunacions, de la mateixa manera que ja es va fer a finals de l’any passat amb la vacunació intensiva contra la grip.


Actualment Blanes és un dels 37 punts distribuïts arreu de Catalunya en aquesta nova fase de planificació pel que fa a l’administració de la vacuna contra la COVID. Paral·lelament, l’Ajuntament de Blanes i el Departament de Salut treballen de manera conjunta en el projecte d’instal·lar un mòdul extern de suport al CAP-2.Data de realització: 02/17/2021 | Data de la darrera actualització: 02/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300