Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté el mateix nombre d’ingressats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella, amb 52 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/23/2021 07:47:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté el mateix nombre d’ingressats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella, amb 52 persones

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones, i als dos centres de Calella sumen 36 pacients

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies s’ha estancat la situació. Actualment hi ha un total de 52 pacients ingressats, els mateixos que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 9 persones, igual que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, 1 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 4 ingressos, 2 altes i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 36 pacients: 18 són a l’hospital i altres 18 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i 4 altes, així com 1 defunció.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 18 pacients. Aquests darrers dies no s’ha registrat cap nou ingrés, i s’han comptabilitzat 5 altes, totes de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 225 persones ingressades per COVID, 2 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 59.043 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.908 persones, 14 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat una mica, però continua a la zona alta. Ara és de 251, quan en l’anterior comunicat era de 304. A Blanes per contra ha repuntat una mica i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 108, i en l’anterior actualització era de 99.
Data de realització: 02/23/2021 | Data de la darrera actualització: 02/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300