Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge una nova funció de Rialles: ‘Hamelí, de la companyia Xip Xap


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/24/2021 11:07:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull diumenge una nova funció de Rialles: ‘Hamelí, de la companyia Xip Xap

Basat en un conte clàssic, l’espectacle infantil amb titelles començarà a 2/4 de 6 de la tarda

El proper diumenge el Teatre de Blanes allotjarà una nova representació organitzada per l’Associació Rialles Blanes, que ja havia anunciat la voluntat que se’n fes una cada mes. En aquesta ocasió el 28 de febrer serà el torn d’un espectacle infantil a base de titelles titulat ‘Hamelí’, a càrrec de la companyia Xip Xap.


Espectacle 'Hamelí', a càrrec de 'Xip Xap', aquest diumenge
al Teatre de Blanes, a càrrec de Rialles
Tal com explica la sinopsi de la funció, alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que poden acabar sent rabiosament contemporànies. És el cas de la història que planteja, ‘Hamelí’, que es basa en el clàssic conte que manté viva una essència que els veterans ninotaires de ‘Xip Xap’ s’encarreguen de representar.

S’explica la misteriosa desgràcia d’una vila qualsevol on de cop i volta la convivència diària es veurà alterada de forma dramàticament sobtada, quan és envaïda per una plaga de rates que sembla que només pugui resoldre’s amb un misteriós personatge que dóna nom al conte. No cal dir que, com sempre passa amb els espectacles de Rialles, s’espera que complagui a parts iguals petits i grans.


Com és habitual, l’espectacle de Rialles Blanes s’oferirà al Teatre de Blanes al punt de 2/4 de 6 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 7€, amb la possibilitat que es pugui descomptar 1€ per la compra d’entrades per a tres espectacles diferents, o bé en el cas de tenir el carnet de família nombrosa. Les entrades es poden adquirir el mateix diumenge, una hora abans que comenci l’espectacle, o bé telemàticament a l’enllaç https://www.entrapolis.com/entrades/hameli-cia-xip-xap-carrer-ample-26

Espectacle present al Festival ‘Teatralia 2021’

Xip Xap és una companyia lleidatana de teatre, animació, titelles i tot allò que fa referència a fer passar una bona i entretinguda estona per a tothom. Val a dir que l’espectacle que els durà des de ponent fins a orient aquest proper diumenge participarà en l’edició d’aquest 2021 del Festival ‘Teatralia’.


Es tracta d’un Festival Internacional d’Arts Escèniques per a Nens i Joves de la Comunitat de Madrid que acosta el teatre, les titelles i la dansa a un públic difícil i exigent, però que també sap agrair com ningú quan una representació el satisfà del tot. El Festival ‘Teatralia’ se celebrarà del 5 al 28 de març en diverses localitats de la comunitat: Madrid, Alcalá de Henares, Móstoles, Las Rozas, etc.
Data de realització: 02/24/2021 | Data de la darrera actualització: 02/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300