Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal ha reprès les activitats infantils presencials amb l’espectacle ‘Bibliófilus’, a càrrec del clown Ruskus Patruskus


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2021 12:02:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal ha reprès les activitats infantils presencials amb l’espectacle ‘Bibliófilus’, a càrrec del clown Ruskus Patruskus

Es tractava d’una nova sessió de l’Hora del Conte, que es va fer a la Sala Infantil amb aforament limitat i mesures COVID

L’aixecament d’algunes de les restriccions per controlar l’expansió del coronavirus que es van posar en marxa dilluns passat a Catalunya, han permès que la Biblioteca Comarcal poder reprendre les activitats infantils presencials. La primera d’elles va tenir lloc la tarda d’aquest passat dijous, segint totes les mesures de seguretat COVID: aforament limitat, mascareta, distància i rentat de mans.


Espectacle 'Bibliófilus', amb Ruskus Patruskus,
a la Sala Infantil de la Biblioteca Comarcal
La represa d’activitats presencials a la Sala Infantil es va fer amb una sessió de l’Hora del Conte, que va portar a Blanes una activitat molt singular. Es tractava de ‘Bibliófilus’, a càrrec del clown Ruskus Patruskus, un espectacle educatiu on el teatre, la màgia i les titelles són els mitjans per fomentar l’hàbit de la lectura en els infants, despertar-los l’estimació pels llibres, i convidar-los a visitar regularment la biblioteca.


Els infants –els pocs que podien assistir a l’espectacle, limitat pels protocols COVID- van poder descobrir la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris. Una altra raó que va fer entretinguda la sessió va ser la capacitat d’interpretar diversos personatges que té el clown Ruskus Patruskus, qui es va ficar a la pell de ‘La Bruixa Maduixa’, ‘el Doctor Boig’, ‘el pintor Pinta Pintamus’, o ‘el Llegidor’, entre d’altres.


La següent sessió presencial que hi haurà a la Biblioteca de Blanes serà el proper dimecres, 3 de març. Es tracta del programa ‘Nascuts per Llegir’, una activitat per a pares, mares i nadons de 0 a 3 anys, que es farà a 2/4 d’11 del matí. En aquesta ocasió s’oferirà l’espectacle ‘La Minibleda’, amb La Bleda. És el nom artístic d’Helena Escobar, una pallassa amb una gran experiència en el teatre familiar i el clown infantil.
Data de realització: 02/26/2021 | Data de la darrera actualització: 02/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300