Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta el nombre de pacients a l’Hospital de Blanes, i en canvi davalla als centres sanitaris de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2021 07:19:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta el nombre de pacients a l’Hospital de Blanes, i en canvi davalla als centres sanitaris de Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 persones, i als dos centres de Calella sumen 26 pacients

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies ha continuat millorant la situació, tot i que en canvi a l’Hospital de Blanes ha seguit augmentant lleugerament. Actualment hi ha un total de 44 pacients ingressats, 8 menys que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 6 persones, 3 menys que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 18 persones ingressades, 2 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 2 ingressos, cap alta i cap defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 26 pacients: 10 són a l’hospital i altres 16 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos, 10 altes i cap defunció.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 16 pacients. Aquests darrers dies hi ha hagut 5 ingressos, 7 altes, i tampoc no s’ha hagut de lamentar cap defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 202 persones ingressades per COVID, 23 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 59.580 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.918 persones, 10 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat una mica i continua a la zona alta. Ara és de 264, quan en l’anterior comunicat era de 251. A Blanes per contra ha continuat pujant lleugerament, i també continua a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 141, i en l’anterior actualització era de 108.
Data de realització: 02/26/2021 | Data de la darrera actualització: 02/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300